Zulu Awards

Prisvinder faldt i søvn inden overrækkelsen

Stjernen vandt over en lang række dygtige komikere.

Uffe Holms datter Holly på fire år var onsdag aften nomineret i kategorien 'Det vi alle sammen grinte af' til ZULU Awards.

Hun ankom på rød løber eskorteret af sin kendte komikerfar, men allerede dér så hun lidt klatøjet ud. Klokken var også næsten syv om aftenen.

Holly var blevet nomineret for en lang række sjove videoer, som hendes far blandt andet har delt på det sociale medie Instagram. Og det har resulteret i, at de to har 260.000 følgere.

Da tiden kom til den store prisoverrækkelse, kunne de kendte Youtube-stjerner Julia Sofia og Kristine Sloth udråbe den kun 4-årige pige til vinder, men det var kun Uffe Holm, der troppede op på scenen. Prisvinderen var nemlig "gået kold" kort forinden.

Hollys mor og far havde dog dækket sig ind. De havde nemlig optaget en takke-video af Holly på forhånd. Den kan du se i videoen i toppen af artiklen.

Uffe bøjer sig

Da TV 2 fangede Uffe Holm efter prisoverrækkelsen, var han både overrasket og stolt af sin datter.

- Det er da sådan lidt sjovt, at sådan en lille pige vinder over en masse dygtige komikere, siger han.

Men er det ikke lidt mærkeligt, at din lille datter har en vildere karriere, end du selv har lige nu?

- Hun er jo blevet så succesfuld på grund af mig. Vi er jo et hold. Men når det så er sagt, så bøjer jeg mig virkelig for, at en 4-årig kan vinde en ZULU Award. Hun er jo en stjerne, siger Uffe Holm.

Hvordan skal Holly fejre sin sejr?

- Jeg tror, at hun får en pony, griner Uffe Holm, mens Hollys mor Malene Kristensen står i baggrunden og ryster på hovedet.

Udover datteren Holly har Uffe Holm og Malene Kristensen også sønnen Texas, der er fem år ældre end sin søster.