Årgang 0

Stephanie fra 'Årgang 0': - Måske kan mine oplevelser hjælpe andre

I den nye sæson af 'Årgang 0' lykkes det 17-årige Stephanie fra Slagelse at give karaktererne det løft, hun gerne ville opnå med sit år i 10. klasse. 

Se 'Årgang 0' på TV 2 PLAY 

- Jeg fik 10, siger hun glad i telefonen til sin mor efter en billedkunsteksamen, hvor hun fik stor ros for sine tegninger. 

Gennem de nye programmer af 'Årgang 0' følger vi Stephanies liv med fast kæreste, venner, optagelse på HF, en flytning og en sommer på Langelandsfestival. 

Efter programmet svarede Stephanie van-der Watt på spørgsmål fra brugerne. Her gav hun blandt andet råd til sit yngre jeg og fortalte om sine planer om kørekort, at flytte hjemmefra og hvordan hun drømmer om at arbejde med børn en dag. 

Derudover forklarede hun, at hun aldrig har overvejet at stoppe, selvom hun har gennemgået svære ting i programmet..  

-  Jeg har altid tænkt, at de ting, jeg oplever i programmet, måske kan hjælpe andre. Det har gjort, at jeg er fortsat. Og det er jeg super glad for i dag, siger hun. 

Læse flere af hendes svar i livechatten herunder. 

 

 

 

Livechatten slutter nu

Tusind tak for de meget fine og gode spørgsmål :) Vi har prøvet at nå så mange som muligt og håber, I har haft en god aften. I kan finde mig på Instagram som 'stephanieårgang0' og på snapchat, hvor jeg hedder noget så plat som 'skattemuzz123'. 

Kh Stephanie

Spørgsmål

rose:

Hvem fra din familie er du tættest med?

Svar:

Hej Rose

Jeg er nok tættest med min far. Jeg har altid været fars lille pige :) 

Kh Stephanie

Spørgsmål

Kamilla Munk:

Hejsa! Jeg ville bare høre om I får penge for at være med i programmet, men igså om du er gode venner med Rachel og Christian:)

Svar:

Hej Kamilla

Nej, det gør vi ikke - vi gør det af egen fri vilje. Og jeg snakker fint med Rachel og Christian. Vi er meget forskellige på nogle punkter, og vi bor også langt fra hinanden, så vi har mest kun kontakt til hinanden på de sociale medier. 

Kh Stephanie

Spørgsmål

Sine Hartung:

Hej Stephanie Hvor er det hyggeligt at følge dig og din familie i ‘Årgang 0’. Er selv opvokset i Slagelse - har sågar gået til gymnastik med Pia. Nyder at følge dig gå rundt på velkendte steder og vække minder. Tak for, at jeg må følge glimt af dit liv år efter år. Du er en gæv pige med hjertet det rette sted.

Svar:

Hej Sine

Tak for dine meget søde ord :) <3

Kh Stephanie

Spørgsmål

Pernille ts:

Hej er det ikke træls at du skal flytte så mange gange?

Svar:

Hej Pernille

Det er selvfølgelig irriterende, men der er ikke så meget at gøre ved det, andet end at man bare må pakke sine ting og slå sig ned et nyt sted - men det tager tid for mig, før jeg føler mig rigtig hjemme et sted. 

Kh Stephanie

Spørgsmål

Anna:

Skal du snart tage kørekort eller er du ved det?:-)

Svar:

Hej Anna

Jeg går i gang lige om lidt faktisk, så det ser jeg frem til. Jeg glæder mig til at have den frihed, at jeg selv kan køre. Det bliver min far i hvert fald glad for :) 

Kh Stephanie

Spørgsmål

Jens:

Vil du gerne være tv vært?

Svar:

Hej Jens

Det kunne da være sjovt at prøve, så jeg vil helt klart tage muligheden, hvis den opstår :) 

Kh Stephanie

Spørgsmål

Erik:

Hej Stephanie Hvad fylder aller mest i dit liv lige nu ? Hvad er dine drømme for fremtiden ? Tak for en masse gode stunder og heads up for at være en kæmper , og ikke give så let op. Kh

Svar:

Hej Erik

Det gør min skole og arbejde, og at jeg bliver 18 lige om lidt, så jeg er ved at planlægge en kæmpe fødselsdag :) Om dagen kommer venner og familie, og så skal der være kæmpe fest om aftenen. 

Kh Stephanie

Spørgsmål

Sofie:

Hvad er dit bedste råd til dit 13 årige jeg?

Svar:

Hej Sofie, 

ÅH GUD, lad vær med at farve dit hår rødt. Jeg forstår ikke, hvorfor der ikke var nogen, der stoppede mig, haha :)

Kh Stephanie

Spørgsmål

Laura:

Hej Stephanie! :) Hvem kan du bedst lide fra Page Four?

Svar:

Hej Laura

Jeg kan godt lide Pelle og Stefan. De har noget charme, en pissegod energi og så er de bare sig selv :)

Kh Stephanie

Spørgsmål

Laura:

Har du prøvet at nogle kun vil være venner med dig pga TV og at du er kendt? :)

Svar:

Hej Laura

Selvfølgelig er der mennesker, der kun vil være sammen med en på grund af det, men det lærer man at sortere fra med årene :) Derfor er det også stilnet af nu, og jeg har mine gode venner. 

Kh Stephanie

Spørgsmål

Anni:

Hvor tit får i besøg af kameraholdet? Er det aftalt på forhold eller siger i når de skal komme?

Svar:

Hej Anni

Det er noget, vi aftaler inden, så de kommer ikke bare sådan helt uanmeldt. De kommer maks 12 gange om året - cirka en gang om måneden :) 

Kh Stephanie

Spørgsmål

Kamille:

Hej Stephanie Hyggeligt at følge dig i årgang 0 Hvad er dine fremtidsdrømme?

Svar:

Hej Kamille

Jeg håber at få en fremtid, hvor jeg arbejder med børn, fordi jeg altid har haft børn omkring mig - det er det, jeg er god til og det, jeg godt kan lide. Jeg ved ikke helt hvordan endnu, men børn skal det være :)

Kh Stephanie

Spørgsmål

Mette:

hvornår vil du flytte hjemmefra?

Svar:

Hej Mette

Jeg har faktisk tænkt på at gøre det måske i slutningen af året i en lille hyggelig lejlighed i Slagelse. Vi bor rimelig langt væk fra byen nu, og den ligger tæt på skolen, byen og venner osv., så det er klart en mulighed, men det ligger ikke fast endnu. Det skal vi lige overveje lidt mere :)

Kh Stephanie

Spørgsmål

Stine Lund Thuesen:

Hej, Stephanie :) Hvis du skal vælge ét klip/episode i programmet gennem årene, som du synes er mest pinligt/sjovt/akavet, hvad skal det så være?

Svar:

Hej Stine

Det må nok være fra min 16 års fødselsdag. Det gik lidt vildt for sig, og der tænker man, hvorfor stoppede de mig ikke. Det var lidt mærkeligt at se bagefter, at hele ens fødselsdag var blevet filmet ;) 

Kh Stephanie

Spørgsmål

Tue:

Hej Stephanie. Har du fortrudt at noget er blevet vist i programmerne?

Svar:

Hej Tue

Så skal det da lige være, at jeg har haft kæresterne med. Det ville jeg, når jeg tænker tilbage på det, måske gerne have holdt privat :)

Kh Stephanie

Spørgsmål

Thilde og Caroline:

Hej Stephanie! Følger kameraerne jer også i år, altså jeres 18. år, så der kommer en sidste sæson i starten af næste år eller er denne sæson den aller sidste? Knus

Svar:

Hej Thilde og Caroline

Ja, det er der faktisk ikke mange, der ved, men vi filmer den sidste sæson her i 2018, og den bliver så sendt i starten af 2019 :) 

Kh Stephanie

Spørgsmål

Laura:

Hej Stephanie. Mødes du nogle gange med Christian og Rachel fra Årgang 0?

Svar:

Hej Laura

Vi mødes cirka to gange om året alle os unge og søskende, hvor vi bare har en mega hyggelig dag i København :) Det er noget, vores tilrettelægger og producer arrangerer. 

Kh Stephanie

Spørgsmål

Camilla:

Ser du nogle gange de gamle udsendelser, der blev sendt i begyndelsen?

Svar:

Hej Camilla

Nej, det gør jeg faktisk ikke. Jeg synes, det er underligt at kigge tilbage på, og så ved jeg jo egentlig godt, hvad der er blevet sendt. Så synes jeg ikke, jeg har behov for at skulle se det igen, selvom det jo er nogle sjove programmer :)

Kh 

Stephanie

Spørgsmål

Mai Rudkjøbing:

Indtast beskKommer du mon til at savne at være med i "Årgang 0", når kameraerne slukkes ??? Jeg kommer i hvert fald til at savne dig, de andre og jeres familier, når det hele slutter. I har været en del af min Januar de sidste 18 år (Jeg har selv en dreng der lige er blevet 18).

Svar:

Hej Mai

Jeg kommer til at savne menneskerne, specielt dem der har været der fast, siden jeg var helt helt lille :) Det har jo for eksempel været den samme lydmand altid, så det bliver trist at skulle sige farvel til hele holdet og lukke ned for det, man har været vant til, var ens liv. 

Kh 

Stephanie