Skuespiller hitter med imitation af 'Vild med dans'-dommer - og hun er beæret

Joachim Fjelstrup lægger sit ansigt i folder til kendte danskeres stemmer. Nu kom turen til dansedommer Britt Bendixen.

Hun er kendt for sine begejstrede udmeldinger i 'Vild med dans', han er kendt som skuespiller - men også for sine humoristiske videoer på Facebook. 

Nu har Joachim Fjelstrup opsnappet et af Britt Bendixens gyldne øjeblikke.

I en video med titlen 'Når man er Vild med Dans' giver skuespilleren den gas i bedste dommerstil og mimer med jublende begejstring Britt Bendixens stemme.

Hun siger blandt andet: 

- Jeg må sige, jeg er flabbergasted. Og det betyder noget i retning af: Jeg er stum! Jeg har tabt både næse og mund.

På to dage er klippet set over 38.000 gange og liket mere end 2000 gange.

Udmeldingen fra Britt Bendixen faldt, efter skuespilleren Iben Hjejle og danseren Morten Kjeldgaard havde fremført deres freestyledans under årets finale af 'Vild med dans'. En dans, der udløste topkarakterer fra dommerne. 

Skuespilleren Joachim Fjelstrup har lagt en video ud på din Facebook-profil, hvor han giver den gas som 'Vild med dans'-dommeren Britt Bendixen. Video: Thomas Lee Christensen

Joachim Fjelstrup

Dansk skuespiller

Født i 1987 i Herlev

Uddannet fra Statens Teaterskole i 2013

Spillede hovedrollen i ’Itsi Bitsi’ også kendt som ’Steppeulven’ fra 2015

Spillede Mark i DR’s dramaserie ’Herrens Veje’

Spiller med i den dansk-svensk-tysk serie ’Greyzone’, der forventes at have premiere på TV 2 til foråret

En beæret Britt Bendixen

Videoen har også høstet et hav af kommentarer om folk, der ligger flade af grin over skuespillerens præstation. Blandt kommentarerne finder man også én fra danseren Morten Kjeldgaard, der skriver, "han er simpelthen for grineren" om Joachim Fjelstrup i en hilsen henvendt til Iben Hjejle.

Selv er Britt Bendixen også meget begejstret for skuespillerens parodi. 

- Det er da fantastisk. Jeg synes, han er meget, meget morsom og så dygtig, siger hun til TV 2. 

Se originalklippet med dommerkommentaren herunder. 

- Begejstring, vis det!, råber dansedommer Britt Bendixen ud til publikum efter at have set Iben og Mortens freestyle under 'Vild med dans'-finalen i Horsens. Video: Thomas Lee Christensen

Den 75-årige danselærer fik tilsendt videoklippet af en veninde, der havde opdaget det før Britt selv - til trods for at veninden i øjeblikket befinder sig i Sydamerika. Og Britt Bendixen blev fuldstændig paf.

- Jeg kunne ikke lade være med at grine, for jeg synes jo, han gør, næsten lige som jeg gør. Og så er man jo også en lillebitte smule beæret, siger hun og uddyber:

- Man ved, man skal føle sig beæret, når man bliver parodieret. Det siger både politikere og hendes majestæt Dronningen, som jo også er blevet parodieret. Så det gør jeg.

Derudover roser Britt Bendixen, at Joachim Fjelstrup laver parodien uden de to par briller i panden, som hun ellers er kendt for at have. 

- Han gør det fuldstændig clean. Det er meget flot og elegant.

Britts kommentar faldt efter denne dans under finaleshowet i Horsens:

Se Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard i en freestyle. Video: Ida Zander Jensen

Flere populære videoer

Joachim Fjelstrup har siden foråret hittet med en række Facebookvideoer, hvor han mimer til andres stemmer.

Blandt de mest populære er to videoer, hvor han lægger sit ansigt i folder til youtuberen Fie Laursen, der er stærkt utilfreds, fordi en ubuden gæst er dukket op under en bytur. Den er blevet set over 272.000 gange og har fået 5500 likes

TV 2 har været i kontakt med Joachim Fjelstrup, som synes, videoerne er sjovest, når de ikke bliver forklaret. Derfor har han ikke ønsket at medvirke i artiklen. 

Før Britt Bendixen blev djævleuddriver Lars Messerschmidts stemme brugt i dette indslag, hvor han fortæller om sin holdning til yoga: