Badehotellet

Første smugkig på nyt 'Badehotellet': - Nyt par vender op og ned på alt

Den 12. februar tjekker gæsterne ind på det jyske badehotel, når femte sæson får sin premiere. Og der kommer til at ske noget helt nyt.

Over en million danskere så med, da Morten og Fie fandt hinanden i sidste afsnit i sæson fire af tv-serien 'Badehotellet', og nu kan vi løfte sløret en smule for handlingen i den kommende sæson.

Vi er i sommeren 1931, og solen står atter højt på den blå, jyske himmel. Andersens Badehotel slår dørene op for de småexcentriske københavnske gæster, som igen kommer til at skabe en masse ballade for medarbejdere, ejere og naboer. 

FAKTA OM 'BADEHOTELLET'

Serien blev sendt første gang 30. december 2013 og voksede til at blive en af de mest sete serier i TV 2s historie. Over 1,5 millioner følger med hver uge.

Historien udspringer omkring det fiktive Andersens Badehotel ved Vesterhavet i Jylland. Hver sommer myldrer en gruppe velstillede stamgæster til hotellet i håbet om at komme væk fra hverdagens trummerum. 

Størstedelen af scenerne er optaget i Risby-studierne i Albertslund, hvor op mod 200 stærke lamper skal give oplevelsen af solskin.

Alle sæsoner er skrevet af forfatterparret Hanna Lundblad og Stig Thorsboe.

- Det har endnu engang været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med alle både foran og bagved kameraet om at fortælle de mange historier, der er det særlige ved 'Badehotellet', siger forfatter Hanna Lundblad, som skriver tv-serien sammen med forfatter Stig Thorsboe.

Forfatterparret har skrevet alle sæsoner af den populære serie og er mestre i at holde kortene tæt ind til kroppen, så vi slet ikke ved, hvordan historien i den nye sæson kommer til at udfolde sig.

Men der kommer til at ske én helt særlig ting i den nye sæson.

- Her i femte sæson fik vi lyst til at udvide persongalleriet ved at lade et nyt par flytte ind. Uden at afsløre for meget kan vi godt love, at de kommer til at vende op og ned på en hel del for flere af gæsterne, siger Stig Thorsboe til TV 2.

De sidder lige nu og lægger sidste hånd på tv-serien.

- Vi har lige sluppet sidste afsnit på klippebordet, og der blev både leet og grædt, siger Hanna Lundblad.

- Vi glæder os til at samle alle danskere til endnu en forrygende sæson, så vi midt i den kolde vintertid kan tænde for solen, male bønner til en god kop kaffe og tjekke ind på 'Badehotellet' sammen med de gæster, som vi elsker at være i selskab med, siger Lotte Lindegaard, kanalchef på TV 2.

'Badehotellet' sæson fem får premiere den 12. februar klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.