Badehotellet

'Badehotellet' vender tilbage - premieredato offentliggjort

Den længe ventede sæson fem af den populære serie får premiere i 2018.

Et ganske særligt højdepunkt for TV 2 er det tidspunkt på året, hvor tv-serien 'Badehotellet' slår dørene op til en ny sæson med sol, strand, intriger, dilemmaer, historiske øjeblikke og hygge.

FAKTA OM 'BADEHOTELLET'

Serien blev sendt første gang 30. december 2013 og voksede til at blive en af de mest sete serier i TV 2s historie. Over 1,5 millioner følger med hver uge.

Historien udspringer omkring det fiktive Andersens Badehotel ved Vesterhavet i Jylland. Hver sommer myldrer en gruppe velstillede stamgæster til hotellet i håbet om at komme væk fra hverdagens trummerum. 

Størstedelen af scenerne er optaget i Risby-studierne i Albertslund, hvor op mod 200 stærke lamper skal give oplevelsen af solskin.

Alle sæsoner er skrevet af forfatterparret Hanna Lundblad og Stig Thorsboe.

Lige siden sæson fire sluttede med, at hotellet skiftede hænder, og visse personer fik banket i bordet, så har filmholdet arbejdet ihærdigt på at skabe en ny sæson i serien.

Nu er det officielt, at 'Badehotellet' sæson fem får premiere den 12. februar klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

- Vi glæder os til at samle alle danskere til endnu en forrygende sæson, så vi midt i den kolde vintertid kan tænde for solen, male bønner til en god kop kaffe og tjekke ind på 'Badehotellet' sammen med de gæster, som vi elsker at være i selskab med, siger Lotte Lindegaard, kanalchef på TV 2.

Selvom premieredatoen nu er fastlagt, er der stadig mange detaljer om 'Badehotellet', vi ikke kender til endnu.

Men to ting er sikre.

Det er igen Hanna Lundblad og Stig Thorsboe, som har skrevet serien, og senere i dag sender TV 2 den første videoteaser ud, som giver et lille indblik i det drama, som vil udspille sig på Andersens Badehotel ved Vesterhavet.