Tinkas juleeventyr

Astrid fra 'Tinkas juleeventyr' chattede med TV 2s seere - se alle hendes svar

Astrid er Lasses lillesøster og spilles af Rosita Nellie Holse Gjurup.

Tusind tak for alle jeres spørgsmål!

Vi har fået hundredevis af spørgsmål, og Rosita har svaret så mange af jer som hun kunne. 

Du kan herunder læse alle hendes svar.

Stil spørgsmål
21.08

Det har været rigtig hyggeligt at svare på alle jeres spørgsmål!

Tusind tak for at I ser julekalenderen, men nu smutter jeg igen. 

Glædelig jul!

Kh

Rosita

21.08

Spørgsmål

Flora:

Hvis du kunne vælge en anden rolle fra julekalenderen som du kunne spille hvilken en ville du så spille?

Svar:

Hej Flora

Det skulle selvfølgelig være Tinka. jeg synes, hun er rigtig sej og jeg gad godt spille en nisse. Jeg er vant til at være et menneske i roller, så jeg gad godt prøve at spille noget andet end jeg er. 

21.05

Spørgsmål

Rasmus:

Hej. Ser du tit YouTube? Vis ja hvem ser du så??

Svar:

Hej Rasmus

Har to yndlingsyoutubere. Alexander Husum og Anna Briand. Jeg synes bare at de er bedste venner, er sjove og får mig altid til at grine. 

21.03

Spørgsmål

Tinka:

Hvorfor er din mor ikke, med til at holde jul?

Svar:

Hej Tinka

Det er fordi min mor og far er skilt. Nogle gange er min mor også med hjemme hos min fars familie. 

21.02

Spørgsmål

Conny:

Hej hvorfor ville du være med var du ikke genert da du skulle møde de andre?

Svar:

Hej Conny

Jeg var ikke helt genert, men det var da lidt mærkeligt at møde nogle, som man skal være sammen med i lang tid. Inden vi skulle optage, holdte vi nogle møder om hvordan og hvorledes. Der var alle børneskuespillerne, og det var sjovt, fordi Josephine var med i andre ting - fx 'Klassen'. Det synes jeg er fedt at se, så jeg ville ikke være al for overdrevet og oppe og køre, da jeg mødte hende. Jeg kunne heldigvis godt holde det i mig. 

20.59

Spørgsmål

Jonas:

Hej :) jeg ville bare spørge om hvem du holdter jul med I år og hvordan jeres tradition er? PS syntes du er en god skuespiller

Svar:

Hej Jonas

For det første tusind tak! Jeg holder altid jul ved min farmor og farfar. Mine fætre, faster og onkel kommer også. Og min farmors søster og hendes mand. Og så min storebror, min far og jeg. 

Vores tradtion er at vi kommer, siger hej, spiser mad og så åbner vi gaver og så hygger vi bare. 

20.57

Spørgsmål

Amanda :

Hvordan kom du enlug til carsting?

Svar:

Hej Amanda

Min mor så at de søgte en pige til julekalender. Så spurgte hun mig om jeg ville, og så tog jeg til casting. Så filmede de mig, og så kom jeg videre til 2-3 castings og så fik jeg rollen. Jeg skulle sige forskellige replikker, hvor de optog det og sendte til instruktøren. 

20.55

Spørgsmål

Lasse:

Hej hvad er din livret. Og er det svært at være skuespille?

Svar:

Hej Lasse

Ja, det er svært nogle gange. De forventer at man kan replikker udenad, så man er nødt til at øve dem. Og det er nogle gange lidt svært at huske dem alle. Jeg øver tit dagen før. 

Min livret er spareribs. Men jeg bryder mig ikke så meget om at få det på fingrene, men jeg spiser det alligevel med fingrene. 

20.52

Spørgsmål

Lasse:

Valgte du selv navnet Astrid?

Svar:

Hej Lasse

Nej, det gjorde jeg ikke. Jeg valgte heller ikke rollen. Jeg kom bare til casting. Men jeg synes, at Astrid er et fedt navn!

20.51

Tusind tak for alle de søde beskeder, som I sender. 

Jeg prøver stadig at svare på så mange spørgsmål som muligt :)

20.51

Spørgsmål

Natasja:

Hej rosita.. Hvordan er det og spille med de kendte skuespillere som f.eks paw? :)

Svar:

Hej Natasja

Jeg følte ikke at de var kendte, når vi spillede sammen. Det var da lidt sjovt, fordi man har set dem før, men man glemmer det, når man er på optagelse. Jeg havde desværre ingen optagelser med Paw Henriksen. 

Spørgsmål

Selma:

Hej. Føler du at du er kendt nu og er du blevet stoppet på gaden?

Svar:

Hej Selma

Jeg er ikke blevet stoppet på gaden. Det er mest i skolen, at folk genkender mig. På gaden er det mest folk som peger og griner lidt. Jeg gad godt at dem, som står og peger, bare kom hen og sagde hej og ikke var generte. 

20.47

Spørgsmål

Louise:

2 gode og 2 dårlige ting, ved at være med i julekaldeneren

Svar:

Hej Louise

To gode ting. Man nyder nye mennesker og oplever en masse nye ting. To dårlige ting? Hmm det er svært. Der var en dag, hvor vi skulle være oppe til klokken 22. Det var en meget lang arbejdsdag fra klokken 12 til klokken 22. Og så savnede jeg min familie, når jeg lavede optagelser på Fyn.

20.45

Spørgsmål

Frederik:

Er dig og Lasse søskende i virkeligheden

Svar:

Hej Frederik

Nej, det er vi ikke. Det er bare en rolle. Men det kunne da være meget hyggeligt. Han er en god storebror. 

20.44

Spørgsmål

Emil :

hvorfor et afsnit kan du bedst lide?

Svar:

Hej Emil

Det er faktisk det sidste afsnit. Det 24. afsnit. Det skal du glæde dig til at se. 

Spørgsmål

Anton, 9 år, Sabro:

Hej Rosita Tak for en super god julekalender - jeg synes du er vildt sød! Hvad ønsker du dig i julegave?!

Svar:

Hej Anton

Tusind tak skal du have og det var så lidt! Jeg har faktisk ikke så mange ønsker endnu, men i hvert fald en basketball. Jeg spiller ikke, men det er sjovt at drible med bolden. Jeg er faktisk lidt kedelig i år. Jeg plejer at have en million ønsker, men har ikke nogen endnu. 

20.41

Spørgsmål

Tatiana & Liana:

Hvorfor vil du have en gris og er han sjov at spille sammen med?

Svar:

Hej Tatiana og Liana

Jeg gad godt selv at have en gris i virkeligheden, men jeg bestemte ikke i julekalenderen. Men det var sjovt at arbejde sammen med Øffert. Det var hyggeligt at der var dyr på settet. Jeg har været med i et par reklamer og en film og i filmen var der en bjørn. 

Jeg nåede ikke at se så meget til Øffert under optagelserne, men den lyttede til mig og jeg kunne give den sutteflaske uden problemer til sidst. 

20.38

Spørgsmål

Freja:

Hvem kan du bedst lide fra Tinka

Svar:

Hej Freja

Jeg kan bedst lide at hun ikke giver op. Hun prøver indtil det lykkedes. Hun er en rigtig sej pige og er meget selvstændig. 

20.37

Vi får rigtig mange spørgsmål

Hej alle sammen

Jeg får rigtig mange spørgsmål, og jeg prøver at svare på så mange som muligt!

20.37

Spørgsmål

Julie:

Hej Du er mega cute og spiller rigtigt godt. Vi griner hver gang vi ser dig. Hvordan reagerede dine venner på at du skulle være med i en julekalender?

Svar:

Hej Julie

For det første, så er det sjovt at du kalder mig cute. Tak for det! Jeg gik i min gamle klasse, da jeg fik det at vide. De fleste af mine veninder blev helt vilde over jeg skulle være med. Men jeg er startet i en ny klasse, og der sagde de bare "fedt" og så var det bare det. Jeg skal jo også bare være mig selv i skolen.