Voice Junior

Lagde du mærke til kæmpekjolen i Voice Junior? Her har du set den før

Den hvide chiffondrøm blev brugt på scenen tidligere på året i et helt andet talentshow.

Når man synger en storslået sang, skal der en storslået kjole til. 

Det var tilfældet for 'Voice Junior'-vinderen Dafne Stilund Nielsen, som iført en hvid kæmpekjole lørdag aften fremførte Celine Dions sang 'My heart will go on', 20 år efter hittet fra 'Titanic' udkom. 

Hvis du undrer dig over, hvor du har set kjolen før, er det fordi, den nederste del er blevet brugt i et andet velkendt talentshow.

Deltageren Jackie Pajo fra tv-programmet 'Danmark har talent' bar den nemlig i foråret, da hun optrådte på scenen. 

Fik lov at genbruge kjole

Kjolen er havnet i finaleprogrammet af 'Voice Junior', fordi én fra produktionsholdet kunne huske kæmpekjolen.

- Oh Land (Dafnes coach, red) fik idéen til en stor kjole, der fyldte hele scenen. Jeg kom så i tanke om kjolen fra 'Danmark har talent', som jeg også arbejdede på, og så fik vi lov til at bruge kjolen, siger Sebastian Lebrandt, som er rekvisitør på 'Voice Junior'. 

Coachen, hvis rigtige navn er Nanna Øland Fabricius, synes på en måde, at 'Voice Junior'-vinderens store kjole kan bruges som et symbol på hendes sang. 

- Du står og synger og så er du pludselig tre meter høj med en kæmpekjole, der står og flagrer. Så tager du den af, og så er du en normal pige, der går i skole. Jeg forstår ikke, hvor den magi kommer fra. Men når du synger, så svæver du, siger Oh Land. 

Scenografi frem for kjole

Jackie Pajo fra 'Danmark har talent' sang et andet kæmpehit, da hun var iført det hvide kostume, nemlig 'I will always love you' af Whitney Houston.

Dengang sagde sceneinstruktør på showet, Vicky Leander, at udover at kjolen er stor, er det også en meget tung sag, som kræver et større mandskab. Derfor kan man ikke gå rundt i den. 

- Det er næsten en scenografi, når du laver en kjole, som skal bæres ind af otte mennesker, lød det fra sceneinstruktøren. 

Gense 'Voice Junior' på TV 2 PLAY. 

Finale Video: Søren Pors Grundahl
Jackie Pajo sang 'I will always love you' under den tredje semifinale.