Voice Junior

Dafne vinder 'Voice Junior' 2017

Den 13-årige deltager sang megahittet 'My heart will go on' under finalen.

Dafne Stilund Nielsen fra Dragør har vundet 'Voice Junior', og hun beskrev følelsen på scenen med to ord:

- Mega fedt! 

Vinderen af sangkonkurrencens femte sæson uddyber bagefter, at det var en utrolig oplevelse at synge til sidst, mens det regnede ned over hende med guldkonfetti. 

- Man fik det nærmest i munden, men det var virkelig sejt og sjovt. Det er ikke sådan noget, man lige prøver hver dag. 

Dafne vinder et rejsegavekort på 50.000 kroner, og hun vil enten gerne tage på en skiferie til Alperne med sin familie eller bruge gavekortet som et tilskud til en tur til Maldiverne.

Her fejrer de andre 'Voice Junior'-deltagere Dafne.

Nu og her skal hun dog hjem og slappe af, og så glæder hun sig efterfølgende til at fejre sejren med venner og familie. 

- Lige nu skal jeg bare hjem og sove, men i morgen skal jeg ringe rundt til mange, siger 'Voice Junior'-vinderen, der før finalen allerede havde lovet sin skole at optræde for dem.

Var overbevist efter 3,04 sekunder

Vinderen afgøres af tv-seernes stemmer, og hendes coach, sangerinden Oh Land, er stolt af sin deltager. 

- Det har du så meget fortjent og tillykke: Du er virkelig en krystal, som vi alle får lov til at høre meget mere til, siger coachen, hvis borgerlige navn er Nanna Øland Fabricius.

Dafnes coach har ikke lagt skjult på, at hun er glad for sin deltager - eksempelvis gik der blot 3,04 sekunder, fra hun hørte Dafnes stemme under auditionrunden, til hun trykkede på knappen og sendte hende videre i konkurrencen.

I finalen sang også 10-årige Merle Meyland og 11-årige Kamille Thor Eliassen - under showet afslørede landets statsminister, at han stemte på dem alle tre.

En fisk skal svømme frit

Oh Land er især glad for, at Dafne undervejs ikke er gået på kompromis med den, hun er, og at den unge sangerinde har bevaret sin klassiske lyd hele vejen igennem. 

Nu glæder coachen sig til at følge Dafnes udvikling, og hun er overbevist om, at de kommer til at gentage duetten 'Wolf and I' ved en anden lejlighed.

Oh Land har følgende råd til sin deltager for fremtiden: 

- Bliv ved med at være fri i musikken. Bliv ved med at skabe i musikken. Så snart du føler, at du står stille, er det, du skal stoppe op og tænke: Hvad kan jeg gøre anderledes.

- Så længe du er levende i musikken, er du sindssygt nærværende, interessant og fremtidens lyd. Du er en fisk i vandet, og en fisk skal have lov til at svømme frit. 

Under finalen sang Dafne duet med sin coach Oh Land - hør 'Wolf and I' herunder. 

Finale Video: Søren Pors Grundahl

Hør alle 'Voice Junior'-deltagernes sange lige her - gense finalen på TV 2 PLAY.