Voice Junior

Mød alle kvartfinalisterne i 'Voice Junior'

Efter en intens 'Super Battle' er de ni kvartfinalister nu blevet fundet. Her fortæller coachene om deres valg.

Det var en aften med storslåede ballader, svære beslutninger og masser af ros, men også nogle tårer.

Det er vilkårene under 'Super Battle'-runden, hvor 29 unge deltagere kæmpede om de ni eftertragtede pladser til kvartfinalen næste lørdag. 

Se eller gense alle sangene fra 'Voice Junior' lige her

Herunder kan du læse mere om de ni stemmer, der gik videre. Samtidig uddyber de tre coaches Wafande, Joey Moe og Oh Land, hvorfor de valgte, som de gjorde.

Her er de ni kvartfinalister i 'Voice Junior'

Merle - Team Wafande

Merle.

Merle - Team Wafande

Merle Meyland er 10 år og fra Silkeborg. 

Under sin audition rappede hun sig til en plads i programmet med Natashas 'Ildebrand i byen'. 

- Hun kom ind og var rapper og gjorde det pissegodt. Men jeg var spændt på at se, om hun også kunne synge, når alle de andre, hun er oppe imod, er sangere. Og der tog hun virkelig røven på mig, hun kom ud og outshinede de andre, siger hendes coach Wafande og fortsætter:

- Så er hun simplethen også så cute. Hun er virkelig et dejligt menneske, hun passer godt på sine venner og sine medmennesker, hun er til stede og hviler i sig selv.  

Foto: TV 2/Per Arnesen

Shanikwa - Team Wafande

Shanikwa.

Shanikwa - Team Wafande

Shanikwa Lutta er 12 år og bor i Rødovre.

Under sin audition sang hun Rihannas hit 'Diamonds' og til 'Super Battle' sang hun 'Crying in the club' med Camila Cabello.  

- I en gruppe med to 14-årige formår hun at stjæle opmærksomheden fra de andre. Hun har selvtillid og noget drama-diva-mama over sig, som jeg blev helt betaget af, og det glæder mig, at jeg endnu engang har en soulmama, siger Wafande, som ikke mener, at hun ellers minder om nogen deltagere, der tidligere har været med. 

Foto: TV 2/Per Arnesen

Solveig - Team Wafande

Solveig.

Solveig - Team Wafande

Solveig Herminio er 14 år og fra Hillerød. 

Hun imponerede med sin version af Beyoncé-sangen 'If I were a boy' under sin audition, og under 'Super Battle' sang hun 'Monster' med Jacob Banks - en sang, som Wafande kaldte 'dagens højdepunkt'. 

- Jeg valgte Solveig umiddelbart ud fra vokalpræstationen. Hun var den, der ownede den mest. Jeg synes, hun har en pakke, som er sjældent set i Danmark. Vi savner nogle flere kvindelige artister herhjemme, som kan konkurrere med mændene. Det mener jeg i den grad, at Solveig ville kun, hvis hun bliver ved med at bevæge sig i den retning, siger Wafande. 

- At turde kaste sig ud i en Beyoncé-sang kræver også noget gåpåmod og viser noget styrke. Man kunne godt have valgt en bedre Beyoncé-sang til hende, men det er så mit job. 

Foto: TV 2/Per Arnesen

Donnchadh - Team Oh Land

Donnchadh.

Donnchadh - Team Oh Land

Donnchadh Caimbeul er 14 år og fra Stenstrup på Fyn. 

Under sin audition fik han Joey Moe og Oh Land til at danse til Everly Brothers' 'Dream'. 

Til 'Super Battle' sang han 'Crying' af Roy Orbison. 

- Jeg valgte Donnchadh, fordi han slet ikke aner, hvor god han er. Han er god, fordi han er personlig, og fordi han tør tage nogle chancer. Han kaster sig ud i nogle toner, som de fleste ville sige, at der kunne de ikke komme op, men han gør det bare, siger hans coach Oh Land. 

- Man kan mærke, at han er en dreng med noget dybde. Der ligger nogle historier inde bagved.  

Foto: TV 2/Per Arnesen

Nikoline - Team Oh Land

Nikoline.

Nikoline - Team Oh Land

Nikoline Gomes Andersen er 11 år og fra Glostrup. 

Under sin audition måtte hun stoppe med at synge, fordi hun blev for rørt, men hun vendte stærkt tilbage og færdiggjorde Ed Sheeran-sangen 'Lego House'.

Under Super Battle sang hun Lis Sørensens hit 'Uerstattelig'.

- Nikoline har jeg valgt, fordi hun har så meget mere at byde på, end man har set indtil videre, siger hendes coach Oh Land. 

- Grunden til, at vi alle vendte os til blinds, er den hæse, specielle klang, men jeg ser hende som en vildbasse og en kæmpe finurlighed. Hun er slet ikke selvbevidst. Nogle gange tager jeg hende i at sidde fast i en tanke, hvor jeg kan se på hendes ansigtsudtryk, at hun er i sin egen drømmeverden. Hun er virkelig en lille prinsesse, der bor på månen, i sit eget univers. 

Foto: TV 2/Per Arnesen

Dafne - Team Oh Land

Dafne.

Dafne - Team Oh Land

Dafne Stilund Nielsen er 13 år og fra Dragør. 

Hun overraskede alle tre coaches med sin version af Enya-sangen 'May it be' under sin audition og sikrede sig det hurtigste tryk på knappen, da Oh Land vendte sig om efter tre sekunder. Under 'Super Battle' sang hun 'Kiss from a rose' af Seal. 

- Daphne har en urmusikalitet, som man ikke kan fucke med. Den er så stærk på en måde, hvor dem, der normalt har den, bruger den på en mere traditionel måde, hvor de så bliver gode til at synge soul eller klassisk, siger hendes coach Oh Land. 

- Det, der er så vildt med Dafne, er, at hun er så uforudsigelig. Du ved aldrig, hvad hendes næste move er. Hun er stemmernes skak-mat, fordi hun kommer med et move, man ikke havde forudset. Man kan hverken sætte fingeren på, om det er klassisk eller rytmisk, eller hvad det er. Det er planet Dafne. 

Foto: TV 2/Per Arnesen

Olga - Team Joey Moe

Olga.

Olga - Team Joey Moe

Olga Maria Jakobsen er 11 år og fra Præstø. 

Under sin audition sang hun 'Fools' af Troye Sivan, og hun blev så overvældet, da alle tre coaches vendte sig om, at hun stoppede sin sang, og efter en pause vendte hun tilbage igen. 

Til 'Super Battle' sang hun 'Me and my broken heart' med Rixton. 

- Første gang jeg hørte hende, var hun simpelthen så overbevisende. Da jeg vendte mig om, blev hun hylet fuldstændig ud af den, da hun beviste der, at hun kunne synge, og at hun kom tilbage igen og gjorde det så godt og rent, siger hendes coach Joey Moe. 

- Når man møder hende igen, og hun nyder at være der og er en sprudlende ballon, når man siger, at vi skal koncentrere os, er hun helt cool. Jeg kunne kun det første, da jeg gik i skole. Hun er dygtig, åben, en god ven - hun har meget af det stof, som finalister er lavet af.

Foto: TV 2/Per Arnesen

Jonathan - Team Joey Moe

Jonathan.

Jonathan - Team Joey Moe

Jonathan Tage Meinert Pedersen er 9 år og fra Horsens. 

Både han og søsteren Kristine gik videre efter auditionrunderne, hvor han sang 'Carousel' af Melanie Martinez. Under 'Super Battle' sang han Hjalmers sang 'Hvis du går'. 

- Jonathan skilte sig ud. Han tog mange af de ting, man sagde, ind. Han var én af dem, der på en måde allerede var dannet, da han kom. Han havde måske hørt eller kopieret noget, men han lyttede, og det gjorde en kæmpe forskel for mig, siger hans coach Joey Moe. 

Foto: TV 2/Per Arnesen

Kamille - Team Joey Moe

Kamille.

Kamille - Team Joey Moe

Kamille Thor Eliassen er 11 år og fra Frederiksberg. 

Under sin audition sang hun Kodaline med 'All I want' og til 'Super Battle' sang hun 'Det smukkeste' af Medina. 

- Udover at Kamille har en ekstra ting i stemmen, noget der skiller sig ud, så er hun jo bare en positivitetsbombe. Det får også mig til at blive bedre og smile. Alt bliver en smule nemmere, når man har været omkring hende en halv dag, og det er også det 'Voice Junior' kan, siger hendes coach Joey Moe. 

 

Foto: TV 2/Per Arnesen

Se kvartfinalen af 'Voice Junior' lørdag klokkken 20 på TV 2 eller på TV 2 PLAY.