Natholdet

Sådan får du en kop fra 'Natholdet'

Hvis du vil have en kop eller et krus fra 'Natholdet', så er der faktisk kun to muligheder.

'Natholdet' er Danmarks seneste og eneste talkshow med egen kop. 

Hver gang, vært Anders Breinholt åbner et nyt afsnit af 'Natholdet', er der samtidig også mulighed for at tilrage sig en af de eftertragtede kopper. 

Det er først og fremmest medværten, som kan vinde en kop ved at gætte rigtigt i en quiz i hvert afsnit. Nogle gange kan værten være så dygtig, at han eller hun vinder flere kopper. 

De hyppigste medværter har været radio- og tv-vært Anders Lund Madsen med 19 besøg, komiker Martin Brygmann med 17 besøg og radio- og tv-vært Huxi Bach med 14 besøg.

Men hvis man ikke kan blive medvært, så er der en lille mulighed for at vinde en kop alligevel. Der har tidligere været konkurrencer, hvor seere kunne få fat i de eftertragtede kopper, ligesom flere er blevet delt ud ved happenings.

Men hvis du skal have fat i en kop nu, er der kun én måde: 

Du skal tippe 'Natholdet' med et genialt klip.

Sådan tipper du 'Natholdet'

Du skal holde øjne og ører åbne, have antennerne ude og spotte et fantastisk klip. Send det ind til 'Natholdet' og kryds fingre for, at det bliver ugens tip. Så får du nemlig en kop med posten.

Det kan være klip fra alle danske kanaler på tv-fladen. Angiv navn på programmet, hvilken kanal, sendetidspunkt og kort beskrivelse af det sjove klip.

Send dit tip til natholdet@tv2.dk.

Husk, at du også kan være publikum til 'Natholdet'. Det er ganske gratis, og du tilmelder dig lige her - bliv publikum på 'Natholdet'.

'Natholdet' sendes mandag til torsdag fra klokken 22.45 på TV 2. Husk, at du kan se meget mere 'Natholdet' på TV 2 PLAY.