Stephania Potalivo springer ud i ny rolle: Scorer job som tv-vært

Det nyeste medlem af 'Voice Junior' elsker selv at synge - men hun regner alligevel med at blive overgået.

Skuespilleren Stephania Potalivo er kendt fra tv-serier som 'Sjit Happens' og 'Mercur' og for at danse sig hele vejen til finalen af 'Vild med dans'.

Nu kaster hun sig ud i en ny udfordring under årets 'Voice Junior', hvor hun skal styre slagets gang backstage.

- Jeg er super spændt. Jeg kender programmet rigtig godt og har set det en masse, selv om det måske mest er henvendt til børn og familier, griner hun. 

Den 30-årige skuespiller kommer til at blive kollega med 'Voice Junior'-veteranen Mikkel Kryger, og i de første programmer står hun for at sende de unge på scenen "efter en snak, en 'high five', et kram eller hvad der nu er brug for", fortæller hun. 

Stephania Potalivo havde en værtsrolle i tv-showet 'Lyden af Mercur' i maj, men det er første gang, hun skal være i front i et længerevarende program. 

- Det er også mere personligt, fordi jeg taler med deltagerne og lærer dem at kende, siger hun. 

Den nye backstage-vært afløser dermed Amelia Høy, der var medvært gennem to sæsoner.

Den nye pige i klassen

'Voice Junior' er for unge i alderen 8-14 år, og Stephania Potalivo forbereder sig derfor på, at der kan ske lidt af hvert. 

- Børn er uforudsigelige og umiddelbare på en helt anden måde end voksne - samtidig er det også det, jeg glæder mig til. Men det kræver noget øvelse og teknik, og jeg prøver at forberede mig så godt, som jeg overhovedet kan.

Desuden har de tre coaches Oh Land, Wafande og Joey Moe været med fra starten ligesom værten Mikkel Kryger. Derfor er Stephania Potalivo også spændt på, hvordan det bliver at komme ind i en sammentømret gruppe.

- De kender hinanden helt vildt godt. Jeg har mødt dem, og de er så søde, men jeg bliver den nye pige i klassen, siger hun. 

"Sikker på, de synger bedre end mig"

At skulle optræde med sang foran publikum er ikke ukendt for skuespilleren, der selv prøvede det under showet 'Lyden af Mercur'.

Her sang hun solo med Raquel Rastenni-hittet 'Hele ugen alene' samt en duet med medværten Rasmus Botoft. 

- Jeg elsker virkelig at synge, siger den kommende backstage-vært, som dog ikke mener, at hun kommer til at konkurrere med de unge deltagere. 

- Jeg kan synge, så det lyder nogenlunde. Men jeg er sikker på, at de fleste af børnene synger bedre end mig. Jeg kan bare rigtig godt lide det og kan synge nogenlunde rent, konstaterer hun.

Her kan du høre Stephania Potalivos sang under showet 'Lyden af Mercur'. 

Lyden af Mercur: Stephania Potalivo synger 'Hele Ugen Alene'. Video: Ida Zander Jensen

Femte sæson af 'Voice Junior' har premiere den 9. september på TV 2 - se eller gense sidste sæson på TV 2 PLAY