Størst

QUIZ: Hvor god er du til Peter Ingemanns 'Danglish'?

Gæt hvilke udsagn Peter Ingemann har sagt. Vi har samlet et par af hans guldkorn i denne quiz.

Jobbet som tv-vært kan byde på lidt af hvert, når man rejser verden tynd som Peter Ingemann. Det oplever han på de mange rejser ude i verdenen, hvor han stifter bekendskab med forskellige typer af mennesker og deres kulturer.

I Peters univers findes der ikke en sproglig barriere, som forhindre ham i at kommunikere i hverken Berlin eller Rio. Peter Ingemann taler frit fra leveren og gør sig forståelig med danske ord og fagter.

Selv udtaler Peter Ingemann:

- Jeg får tit hug for mine sproglige talenter - med rette. Men jeg snakker jo bare alligevel og folk forstår mig som regel.Jeg kan i hvert fald garantere for at alt er frit fra leveren og jeg går ikke og planlægger "sjove og kiksede one-liners for underholdningens skyld. Alt er spontant og ægte.

Hvilken sætning har Peter Ingemann sagt?

  1. Hvilken sætning har Peter Ingemann sagt?

    Du har 0 rigtige

  2. Hvilken sætning har Peter Ingemann sagt?

  3. Hvilken sætning har Peter Ingemann sagt?

  4. Hvilken sætning har Peter Ingemann sagt?

  5. Hvilken sætning har Peter Ingemann sagt?

  6. Hvilken sætning har Peter Ingemann sagt?

  7. Hvilken sætning har Peter Ingemann sagt?