Voice Junior

TV 2-vært gift: - Det var lidt hemmeligt - og vi var kun tre

Vielsen mellem tv-værten og hans kæreste var forbeholdt tre personer.

Torsdag var en helt særlig dag i Mikkel Krygers og kæresten Mill Mynthes liv. 

Her blev de mand og kone efter et besøg på Københavns Rådhus. Det eneste familiære vidne under vielsen var sønnen Max - resten stod de ansatte for. 

- Det skete ikke i smug, men det var lidt hemmeligt, og det, synes vi, var meget hyggeligt, fortæller den 34-årige 'Go' morgen'-vært, der i øjeblikket også er i gang med optagelser til den kommende 'Voice Junior'-sæson.

Den nærmeste familie vidste besked, mens det var en overraskelse for flere venner og kolleger. 

- Vores forældre var i starten utroligt overraskede og uforstående overfor, at de ikke skulle være en del af vielsen, siger Mikkel Kryger og fortsætter: 

- Men efter at det lige havde bundfældet sig, var de selvfølgelig både forstående og respekterede vores valg om, hvordan dagen skulle være. 

Skulle kun forholde sig til hinanden

Der er flere grunde til, at det skulle være nu.

- Når man får et barn, er der ikke noget, der er mere forenende. Og man bliver bekræftet i, hvor meget man vil hinanden. Derfor føltes det helt naturligt og som det eneste rigtige, siger han.

Sønnen Max er i dag halvandet år, og det var under en barselsrejse i begyndelsen af året - og på Mikkel Krygers fødselsdag - at han friede til kæresten.

- Da jeg friede til Mill, var det også bare os tre. Og så synes vi, at det var meget smukt, at vi kunne holde det til os tre - vores lille familie. Når der er andre mennesker omkring, skal man også forholde sig til dem. Her kunne vi bare forholde os til hinanden, siger han.

De havde taget pænt tøj på og medbragt en buket vejkantsblomster, og bagefter gik turen i solskin til et badehotel i det nordsjællandske.

Troede aldrig, han skulle giftes

I weekenden blev familien så inviteret på frokost for at fejre parret. Det er også muligt, at de en dag holder en kærlighedsfest, hvor venner og familie er inviteret med, fortæller han. 

Mikkel Kryger er ikke døbt, og han er ikke opvokset med kirkelige traditioner. Derfor lå idéen om at blive gift fjernt for ham, men det har med årene ændret sig.  

- Jeg havde aldrig i mit liv troet, at jeg skulle giftes med nogen. På en måde er det en smuk tradition, men jeg skal ikke stå i en kirke, og det traditionelle i det med at være gift har aldrig været mig. 

- Men så mødte jeg Mill, og vi fik et barn, og den kærlighed til dem ville jeg gerne cementere, fortæller han.

Mikkel Kryger er vært på 'Voice Junior', der bliver sendt på TV 2 til september - se eller gense den seneste sæson på TV 2 PLAY.