Kendte

Nu fortæller Justin Bieber sandheden om aflyst turné

Den 23-årige canadiske popsanger arbejder i øjeblikket på at forbedre sig selv.

I sidste uge meddelte Justin Biebers folk, at han måtte aflyse den sidste del af verdensturnéen 'Purpose Tour' med 14 koncerter tilbage på programmet.

Det skyldtes "uforudsete omstændigheder".

Nu fortæller sangeren selv i en længere besked på sin Instagram-konto om de tanker, han går med, og hvorfor han aflyste de sidste shows, der hovedsageligt skulle afholdes i USA.

Justin Bieber lægger ud med at takke sine fans for at være der for ham og skriver derefter, at han til tider har ladet sine usikkerheder tage over:

- Jeg lod mine forliste forhold diktere den måde, jeg opførte mig mod mennesker på, og den måde, jeg behandlede dem på! Jeg lod bitterhed, jalousi og frygt styre mit liv!

Den canadiske sanger skriver derefter, at han føler sig heldig over at have folk i sit liv, der de sidste par år har hjulpet ham ved at minde ham om, hvem han er, og hvem han gerne vil være:

- Mine tidligere beslutninger og forhold skal ikke diktere mine fremtidige beslutninger og forhold. Jeg er meget bevidst om, at jeg aldrig bliver perfekt, og jeg vil blive ved med at begå fejl. Jeg vil være en mand, der lærer af dem og vokser af dem!

Due to unforeseen circumstances, Justin Bieber will cancel the remainder of the Purpose World Tour concerts. Justin...

Posted by Justin Bieber on Monday, July 24, 2017

Arbejder med sig selv

Han fortæller samtidig, at han synes, det har været en fantastisk turné, hvor han har lært en masse om sig selv.

- Når jeg tager tid til mig selv nu, er det mig, der siger, at jeg vil være i balance. Jeg vil have, at min karriere er i balance, men også at mit sind, hjerte og sjæl er i balance, så jeg kan være den mand, jeg gerne vil være, den ægtemand, jeg på et tidspunkt vil være, og den far, jeg vil være.

Beskeden er en mulighed for, at hans fans kan se, hvordan han har det.

- Jeg forventer ikke, at folk forstår det, men folk skal have muligheden for at vide, hvad der sker, skriver han.

Den canadiske popsanger slutter sin besked med at skrive, at han ved, den er grammatisk ukorrekt, men den kommer fra hjertet:

- Jeg synes, der er noget særligt over uperfektheder.