Vild med dans

Populær blogger med i 'Vild med dans'

Julia Sofia Aastrup havde ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, at hun ville få tilbuddet om at være med i 'Vild med dans'.

Julia Sofia Aastrup er vant til at give gode råd om skønhed og sund mad til sine mange følgere på de sociale medier Youtube og Instagram, men til efteråret hopper hun i danseskoene og prøver kræfter med dans i det populære underholdningsprogram.

Torsdag kunne 19-årige Julia Sofia Aastrup langt om længe afsløre den glade nyhed, og det var noget, hun i den grad havde glædet sig til.

- Det er så rart, at det endelig er ude, for det er noget, jeg har glædet mig sindssygt meget til at kunne dele med folk, siger Julia Sofia Aastrup til TV 2.

Herunder kan du se hendes Instagram-billede, hvor hun selv afslører nyheden.

Ikke i tvivl

Hun er vokset op med at se 'Vild med dans' og har længe gået og drømt om at danse hen over det store dansegulv i bedste sendetid.

Men hun havde dog ikke i sin "vildeste fantasi" regnet med at få tilbuddet om at være med.

- Men jeg var ikke i tvivl, da det skete, siger hun og tilføjer:

- Det føles så rigtigt.

Frygter at glemme trinene

Den unge blogger er vant til at være på, når hun laver videoer og deler historier fra sin hverdag på sociale medier, så rampelyset er hun ikke nervøs for.

Men ligesom rigtig mange andre nydansere frygter hun at glemme trinene, når tiden kommer.

- Jeg dør, hvis jeg glemmer trinene og pludselig skal stå og freestyle, siger hun og griner.

Ikke en dansemus

Når Julia Sofia Aastrup går i byen med vennerne, foretrækker hun at hænge i baren fremfor at svinge hofterne på dansegulvet.

Det hænder dog, at hun bevæger sig derud.

- Men så plejer jeg også at være temmelig godt gående, siger hun og henviser til, at hun typisk har fået en del at drikke, før det sker.

Og når det sker, så er det sjældendt ”officielle dansetrin”, der bliver liret af på dansegulvet.

Vil tage fans med bag kameraet

Julia Sofia Aastrup har over 260.000 følgere på Instagram, og hun håber selvfølgelig, at de mange mennesker vil stemme på hende fredag efter fredag.

Derudover glæder hun sig til at give dem muligheden for at følge med i, hvad der sker bag om kameraet i ’Vild med dans’.

- Jeg tror, det er noget helt andet, end hvad man ser i fjernsynet, og det glæder jeg mig til at vise lidt af til mine følgere.

Udover Instagram har Julia Sofia Aastrup en Youtube-kanal, hvor hun har 170.000 følgere, og så har hun udgivet bogen 'Smuk indeni, smuk udenpå'.

Du kan se meget mere fra Julia Sofia Aastrups univers på Instagram.

'Vild med dans' har traditionen tro premiere til september i år.