GO'

Stem her: Hvem skal vinde hele Danmarks filmpris?

De nominerede til 'Hele Danmarks Filmpris' er fundet, og nu skal vinderne findes. Her kan du stemme på dem, du mener, skal vinde i år.

Hvilke film er dine favoritfilm?

De nominerede til 'Hele Danmarks Filmpris', Svend Pris 2017, er fundet, og nedtællingen til, at den traditionsrige pris skal uddeles, er nu sat igang.

Filmprisen adskiller sig fra de andre danske priser ved at være den eneste danske filmpris, hvor publikum bestemmer, hvem der skal løbe med titlerne. Og nu skal vinderne findes.

Herunder kan du sætte din stemme på, hvilke af de nominerede film, du mener, skal kåres som årets bedste i otte forskellige kategorier.

Du kan stemme frem til søndag den 27. august klokken 24.00.

Afgiv din stemme

Der uddeles priser for mest populære danske film, danske børnefilm, udenlandske film, udenlandske børnefilm, bedste danske skuespiller og skuespillerinde, årets tv-dramaserie og årets tv-skuespiller.

Det er 13. gang priserne uddeles.​

Afstemningen er afsluttet.

Hvilken film, synes du, skal hædres med prisen "Årets bedste tv-serie"? Video: Thomas Jørgen Seerup

Det sker ved en stor prisfest på Torvet i Svendborg den 30. august, hvor den røde løber lægges ud, kameraerne ruller, og alle de kendte skuespillere og instruktører kommer for at være med i opløbet om Svend-statuetterne.

Afstemningen er afsluttet.