Vild med dans

Sofie Lassen-Kahlke skal være med i 'Vild med dans'

Den folkekære skuespiller Sofie Lassen-Kahlke kan ikke vente, til showet begynder til efteråret.

- Du får et kæmpe kys, hvis du kan hikke én gang til.

Alle kom på fornavn med den unge skuespillerinde, da hun i 1999 brød igennem i rollen som 3.g’eren Anja, der blev jagtet af den unge Viktor i ‘Kærlighed ved første hik’.

Sidenhen har Sofie Lassen-Kahlke været med i et hav af danske film- og TV-serier - heriblandt fire opfølgende film i ‘Anja og Viktor’-universet, ‘2900 Happiness’ og ‘Live fra Bremen’.

Men til efteråret skal hun ikke bekymre sig om hverken at kysse eller hikke, der er det nemlig dansen, det gælder, når hun skal være med i 14. sæson af ‘Vild med dans’.

- Jeg glæder mig helt vildt til at danse og til at lære alle de andre deltagere at kende, for vi er jo sammen om at være med i det her. Og så tror jeg, det giver en masse livsglæde at være med, siger hun.

Læs mere om Sofie Lassen-Kahlke og de andre deltagere i 'Vild med dans' 2017 her.

Mere dansegulv end standard-dans

Om det bliver den sexede tango eller den hurtige wienervals, der bliver hendes favoritdans, ved hun endnu ikke.

For selvom Sofie Lassen-Kahlke har modtaget et par timers danseundervisning i løbet af sin skuespilkarriere, har hun aldrig forsøgt sig med de klassiske danse som latin og standard.

- Jeg elsker at danse, men jeg har aldrig skullet gøre på den måde, hvor benene skal stå helt korrekt, eller hovedet skal være strakt på en særlig måde. Det har mere været noget, hvor det har skulle se lidt smart ud, siger hun.

Hun er med egne ord "svær at få af dansegulvet" til fester, men det er ikke til at sige, om det kommer til at hjælpe hende, når dommerne og seerne skal bedømme hendes dansetrin fredag efter fredag.

Kan Anja gå lige så langt som Viktor?

Tilbage i 2007 var hendes store filmkærlighed Viktor, til daglig kendt som skuespilleren Robert Hansen, også med i 'Vild med dans'. Og han endte faktisk med at vinde showet sammen med danseren Marianne Eihilt.

Robert Hansen og Marianne Eihilt blev de glade vindere tilbage i 2007

Ligesom Robert Hansen er mest kendt for sin rolle som Viktor, så er Anja også blevet Sofie Lassen Kahlkes signaturrolle - og det generer hende egentlig ikke.

- Det generer mig ikke, det var jo den rolle, jeg kom ud i alle stuerne på. Og jeg elsker virkelig de mennesker, jeg arbejdede sammen med, og det univers, der var i ‘Anja og Viktor’. Jeg ville ikke have været foruden alle de oplevelser og muligheder, det har givet mig, siger hun.

Om Sofie Lassen-Kahlke kan klare det lige så godt som Robert Hansen, må vi vente til efteråret med at finde ud af.