Kendte

One Direction-medlem har følt sig overset: Sang ikke en eneste solo

One Direction - fra venstre: Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan og Harry Styles. VALERIE MACON / Scanpix Denmark

En af fyrene i det britiske boyband løfter sløret for, at han aldrig rigtig følte, han bidrog med meget på scenen.

I et stort interview med The Guardian fortæller Louis Tomlinson om sine egne usikkerheder under tiden i det populære drengeband One Direction.

Den 25-årige sanger mente nemlig ikke, at han havde lige så meget at byde på som de andre medlemmer af gruppen, der i 2015 offentliggjorde, at de holder pause på ubestemt tid.

"Og så er der mig"

I interviewet beskriver han de andre medlemmer i One Direction. Her beskriver han Niall Horan som en fin fyr, der både er nede på jorden og frygtløs.

Zayn Malik, der forlod bandet i marts 2015, beskrives som en nervøs fyr. Ifølge Louis Tomlinson var han selv og Zayn Malik de to, der var de mindst selvsikre under det første år af bandets levetid. Til gengæld havde han noget andet at byde på: 

- Zayn havde en fantastisk stemme, og for ham handlede det om at eje det. Liam Payne har altid haft en god fremtoning på scenen - ligesom Harry Styles. De ejer begge det. Harry virker meget cool. Liam får publikum i gang ved at danse.

- Og så er der dig, siger journalisten. 

- Og så er der mig.

Her ses Louis Tomlinson optræde sammen med One Direction i 2015.

Sang ikke en eneste solo

Bandet opstod i forbindelse med det britiske 'X Factor' i 2010 og endte på en tredjeplads i talentkonkurrencen. Men det var ikke Louis Tomlinson, der var i fokus under deres optrædener. 

- Jeg sang ikke en eneste solo i 'X Factor', siger han og husker tilbage på den tid: 

Han fortæller, at det var noget, som man jokede med. Men egentlig var det ikke særlig fedt, når han tænkte på, hvordan han hver eneste uge stod på scenen og spurgte sig selv: "Hvad har jeg gjort for at bidrage med noget her? Synge en lavere harmoni, som man ikke rigtig kan høre i mixet?"

Louis Tomlinson forestiller sig, at han i de måneder nok mest var kendt som "den unge fyr, der iført espadrillos, stod omme bagved."

Fandt sin styrke bag scenen

Det gik langsomt op for ham, at nu hvor han ikke var den bedste sanger, energibomben på scenen eller den seje, var han i virkeligheden den i bandet, som havde det bedste overblik over logistikken bag scenen.

Da Louis Tomlinson endelig fandt sin styrke i bandet, ledte det ham til at skabe sit eget lille pladeselskab, Triple String. Her signede han en pigegruppe, som han blev manager for.

Det har formentlig givet ham et selvtillidsboost - i hvert fald fortæller han til The Guardian, at det sidste år, hvor han turnerede med One Direction, var han "mere selvsikker end nogensinde før."

Den sidste i flokken

Da One Direction besluttede sig for at gå hver til sit på ubestemt tid, var Louis Tomlinson klar til at skrive sange til andre kunstnere, holde gang i sit pladeselskab og vente på, at One Direction igen ville finde sammen.

Dengang var han på ingen måde interesseret i at gå solo. Men det har ændret sig siden. Han er i dag det sidste af gruppens medlemmer til at prøve kræfter med en solokarriere og er aktuel med sangen "Back To You".

Han tweetede nyheden om den nye single på twitter: