Vild med dans

Iben Hjejle er den første deltager i årets 'Vild med dans'

Snart kan du se Iben Hjejle give den gas i en rumba, jive og cha-cha-cha.

Iben Hjejle er bekræftet som første kendte navn i tv-programmet 'Vild med dans' 2017, der vender tilbage på skærmen til efteråret. 

- Nu føler jeg mig klar. Jeg er et sted i mit liv, hvor jeg kan mærke, jeg er klar på at prøve noget nyt, siger skuespilleren Iben Hjejle, der blandt andet er kendt for sine roller i tv-serierne ’Klovn’, ’Anna Pihl’ og ’Dicte’, hvor hun spiller hovedrollen.

Iben Hjejle blev sidste efterår sygemeldt med stress midt i forberedelserne til teaterstykket 'Privatliv', men siger, at hun er klar til 'Vild med dans' og vil gå til opgaven "med krum hals".

Hun er allerede begyndt at kigge på Youtube-videoer på nettet til inspiration.

- Jeg kan rigtig godt lide sådan nogle gamle dansere som Gene Kelly og Fred Astaire, siger hun.

Læs om Iben Hjejle og alle de andre deltagere i 'Vild med dans' 2017 her.

 

Mere modig med alderen

Iben Hjejle har længe haft interesse for ’Vild med dans’, og hun har fulgt med hjemme fra sofaen, når kollegaerne har været på skærmen.

Og nu føles timingen rigtig for hende, fortæller hun.

- Jeg har nået en alder, hvor jeg er blevet mere modig. Tidligere har jeg været mere optaget af, hvad der ville passe til mig udadtil.

Privat danner skuespilleren par med filminstruktøren Ulrik Wivel, der oprindeligt er uddannet balletdanser, så der bliver lidt ekstra at leve op til.

Selv har Iben Hjejle ikke modtaget danseundervisning og danser mest af alt på dansegulvet, hvor hun dog er en ivrig gæst.

- Jeg er vokset op med sådan noget fri rytmikdans, hvor man har skullet lade som om, man var en frugt og sådan noget. Jeg har været vant til dans helt uden disciplin, og derfor er jeg meget spændt, siger hun.

Programmet får et nyt look

Og der er lidt ekstra at glæde sig til i år.

’Vild med dans’ har fået en makeover, og der kommer til at ske et par ændringer i år, afslører underholdningsredaktør på TV 2 Thomas Richardt Strøbech.

Det bliver et ’Vild med dans’, der kommer tættere på de seere, der elsker programmet, og hvor hver ’Vild med dans’-fredag får sit eget unikke udtryk

Thomas Richardt Strøbech, underholdningsredaktør på TV 2

- Seerne kan roligt glæde sig til efterårets ’Vild med Dans’, der blandt andet får et helt nyt look og masser af nye tiltag i universet, vi aldrig har set før - både i selve udsendelsen og i dagene omkring programmerne.

Bokser Sarah Mahfoud og partner Morten Kjeldgaard vinder 'Vild med dans' 2016.

- Det bliver et ’Vild med dans’, der kommer tættere på de seere, der elsker programmet, og hvor hver ’Vild med dans’-fredag får sit eget unikke udtryk.

’Vild med dans’ er et af TV 2s mest populære underholdningsprogrammer, men kan det stadig holde sig aktuelt i fjortende sæson?

- Det er de færreste ting, der jævnligt engagerer over en million mennesker på samme tid – men det gør ’Vild med dans’ stadig. Jeg tror, det er fordi, 'Vild med Dans' på mange måder er et fuldstændigt unikt underholdningsprogram: Uanset hvor mange sæsoner programmet har bag sig, oplever de medvirkende hvert år en helt ny verden, der åbner sig, siger Thomas Richardt Strøbech.