Badehotellet

Nye optagelser af 'Badehotellet' i gang: - Nu bliver det alvor

Ulla Vejby Kristensen spiller igen køkkenpigen Edith i 'Badehotellet'. Her er klaptræet fra den nye sæson. Michael Frandsen / TV 2

I går mødtes alle skuespillere til den første læseprøve på de to første afsnit, og i dag rullede kameraerne for første gang.

- Det er nærmest som om, vi kører direkte videre fra november.

TV 2 har fanget producer på 'Badehotellet' Michael Bille Frandsen på en telefon fra studierne i Risby, hvor produktionsfolkene har arbejdet på højtryk de sidste fire-fem uger for at få dekorationer og kostumer klar til i dag.

- Folk er hurtige til at falde tilbage i rollerne igen, og der er den sædvanlige gode stemning. Alle skuespillerne har glædet sig til at komme i gang, siger Michael Bille Frandsen.

Studiet i Risby blev bygget i 1960, og utallige film og serier er blevet optaget derude. Det er blandt andet de samme studier, som tidligere har rummet optagelser til TV 2-serien 'Strisser på Samsø' og filmen 'Hvidstensgruppen'.

Forude venter der nu produktionsholdet og skuespillerne samlet 60 dages optagelser fordelt udover de næste måneder. Michael Bille Frandsen forventer, at de sidste optagelser kommer i kassen til november.

Første læseprøve

Tirsdag var alle skuespillerne samlet til årets første læseprøve i kantinen ved studiet.

- Der var 30 skuespillere her, så det var mange. Alle ser det som en festdag, og vi kan også kun gøre det den ene gang om året. Det er kickoff til den nye sæson, og nu bliver det alvor, siger Michael Bille Frandsen og fortsætter:

- Den nye sæson bliver både sjov og rørende, så fans kan godt begynde at glæde sig.

'Badehotellet' sæson fem får premiere på TV 2 i begyndelsen af 2018, hvor du kan glæde dig til at følge hotellets skæbne og gæster, efter vi forlod den forblæste jyske kyst i sidste afsnit af fjerde sæson i marts.