Hjem til gården

Underdog'en slog militærmanden i sidste sekund: - Jeg fattede det ikke

36-årige Trine Cecilie Enevoldsen trodsede de flestes forventninger og slog Jacob Grum-Schwensen i 'Hjem til gårdens' finale.

- Jeg fatter det ikke, og så alligevel gør jeg.

Sådan siger 36-årige Trine Enevoldsen om det øjeblik, hvor Lene Beier fortæller, at hun har svaret rigtigt på det sidste og afgørende spørgsmål i finalen mellem hende og 49-årige Jacob Grum-Schwensen.

Inden finalen stod 23-årige Frederik, Trine og Jacob tilbage. De tidligere beboere sendte Jacob i finalen, mens Trine og Frederik kæmpede om den anden plads i en tvekamp, som Trine vandt.

Nervepirrende glæde

TV 2 har besøgt Trine Enevoldsen i hendes kolonihavehus uden for Silkeborg, hvor hun i dag bor sammen med Kasper Brock Jørgensen, som også medvirkede i 'Hjem til gården'.

Her får hun lov at gense finalen, og selv om det er otte måneder siden, programmet blev optaget, husker hun tydeligt følelserne, der strømmede gennem hendes krop i det sekund, hun vinder 500.000 kroner til at realisere en personlig drøm.

- Det er så nervepirrende at gense finalen, for det er næsten ligesom at stå der igen, siger Trine til TV 2 og tilføjer:

- Mit hjerte begynder bare at hamre helt vildt. Jeg ved jo godt, hvad der sker, men det er alligevel virkelig spændende at se.

Hun husker, at hun føler ren glæde, da hun vinder.

Se Trine fortælle om at vinde over Jacob i klippet øverst i artiklen.

Jacob og Trine er klar til finalen.

Underdog'en sejrede

Trine forklarer, at det selvfølgelig var stort at vinde finalen, men at det bestemt kun gjorde oplevelsen større at vinde over rivalen Jacob, som de tidligere beboere i en jury havde sendt direkte til finalen.

- Nærmest fra første dag var vi flere, der tænkte, at den her store militærmand ville vinde det hele. Så det betyder helt sikkert noget for mig, at det var ham, jeg vandt over.

Trine tager sig til hovedet og kaster sig i glæde og overraskelse ned på gulvet, mens Jacob ærgrer sig. Han havde nemlig i første omgang svaret rigtigt på sidste spørgsmål, men valgte at ændre sit svar til noget forkert.

Trine fortæller, at hun i takt med, at hun lærte Jacob at kende, fandt ud af, at han 'jo ikke var udødelig'.

Derfor fokuserede hun på netop det, da de gik mod tvekampspladsen på finaledagen.

- Og så måtte det bære eller briste.

'Ikke den rette vinder'

Opmærksomme seere af de seneste programmer af 'Hjem til gården', har formentlig bemærket, at Trine og Jacob bliver mere og mere opmærksomme på, hvor forskellige de er.

Og da Kasper Brock Jørgensen sendte Trine direkte til finaleugen ved at vælge hende som storbonde, irriterede det tydeligt Jacob.

Han mente nemlig ikke, at hun ville være den rette vinder af 'Hjem til gården'.

Du kan se ham forklare hvorfor herunder.

Kasper har fredet Trine frem til finaleugen, og det irriterer Jacob. Video: Anne Brandbjerg

'Hjem til gården' er slut, men TV 2 går allerede nu i gang med at caste til næste sæson. Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med livet på landet og den individuelle konkurrence om de 500.000 kroner, så KLIK HER

Du kan se alle afsnit af denne sæson 'Hjem til gården' på TV 2 PLAY, og husk at give programmets Facebookside et like.