Hjem til gården

Konflikt-elskeren røg hjem: Måske skulle jeg ikke have gået til grænsen

Flere beboere sendte Søren i tvekamp, fordi der var for meget drama omkring ham. Mandag aften sendte Marcus ham hjem fra gården.

Tredje gang var ikke lykkens gang for 37-årige Søren Christensen, der mandag aften måtte sige farvel til de øvrige beboere i 'Hjem til gården'.

Her tabte han en videns-tvekamp til 28-årige Marcus Faurby Stengaard.

Men inden det kom så vidt, havde Søren haft flere kontroverser med en række af de andre beboere. Navid Bazgir valgte Søren til andenkæmper i første afsnit, Reci Højup-Bech valgte ham som andenkæmper i andet afsnit, og mandag aften udpegede storbonden Jacob altså Søren som førstekæmper.

- Navid så mig som en konkurrent - og det er også fint nok. Men efterfølgende blev det personligt. Her begyndte det at gå op for mig, at det var et spil, siger Søren til TV 2 og tilføjer:

- Og jeg var ikke kommet for at få venner.

Elsker konflikter

I førstekæmperhytten forklarer Søren til værten Lene Beier, at han faktisk godt kan lide konflikter. Han forklarer det med, at han synes, det giver et stærkere bånd, hvis man kommer ud på den anden side af konflikten.

- Det er en god ting at kende hinandens grænser.

Efter optagelserne er sluttet, har Søren haft tid til at fordøje oplevelsen. Han fortæller, at i bagklogskabens lys ville han gerne have været mere som Kasper Brock Jørgensen eller Frederik Bingen Jacobson, som i Sørens øjne 'gik lidt mere langs væggene og ikke tog de store diskussioner op i plenum'.

- Jeg skulle have ladet være med at gå helt til grænsen. Men det har jo hele tiden været min store hæmsko; at jeg skal tælle til ti, inden jeg siger noget, siger han og fortsætter:

- I nogle situationer skulle jeg endda nok have talt til 50.

'Tag mig med et gran salt'

Søren mener ikke, han har lært vanvittigt meget om sig selv. Han var fra begyndelsen godt klar over, at den største udfordring for ham ville være at flytte ind sammen med 13 fremmede mennesker.

Fremover vil han dog være mere opmærksom på, at man i nogle situationer "skal sige pyt". Han understreger dog, at han ikke ender i ligeså mange konflikter og diskussioner "ude i den virkelige verden" som på gården.

- Jeg har det nok bedst med at være et sted, hvor folk kender mig. Dem, der kender mig, ved, at man skal tage, hvad jeg siger og gør med et gran salt.

- Jeg kom til at fylde en del på den negative måde, fordi jeg lige skulle finde mit ståsted. Det blev en overlevelses-ting i stedet for at nyde opholdet, fortæller han.

Herunder kan du læse mere om gårdens beboere og få overblik over, hvem der stadig bor på gården.

'Hjem til gården' bliver sendt hver mandag klokken 20.00 på TV 2. Du kan også følge med på TV 2 PLAY. Og husk at give 'Hjem til gårdens' Facebook-side et like og få alle historierne og se eksklusive videoklip.