'Hjem til Gården'-Søren levede af at spille i seks år

16x9
37-årige Søren har ikke rigtig tænkt over, at han nu bliver et kendt ansigt. Foto: Lotta Lemche / TV 2

Selv om Søren har levet af sit 'poker face', så fik han aldrig for alvor brugt det på gården.

- Jeg var udsat fra day one, og derfor var der ikke tid til at tænke ordentligt over spillet.

Sådan siger 37-årige Søren Christensen, der mandag aften måtte forlade 'Hjem til gården' og dermed gik glip af muligheden for at vinde de 500.000 kroner, der er på højkant.

Her valgte storbonden Jacob ham som førstekæmper, hvilket blandt andet betød, at han ikke havde fordelen ved at vælge disciplin. Marcus slog ham ud i en videns-tvekamp.

Søren er ellers vant til at spille - han har nemlig i seks år levet af at spille poker.

- Man kan spille på casinoer, men jeg spillede mest foran min computer fredag og lørdag aften ved 22-tiden og så til de sene nattetimer, hvor folk har fået lidt at drikke og vil ind og vinde nogle penge, fortæller Søren til TV 2 og understreger, at han endnu ikke er blevet millionær af at spille poker.

- Du ligner ikke umiddelbart en, der sidder ved en computer og spiller poker...

- Jeg ligner heller ikke en, der har læst økonomi på handelsskolen og været i lære som revisor. Så nej, siger Søren.

Liv og død

Selv om der ikke er nogen tvivl om, at der er gået rigtig mange taktiske tanker gennem Sørens hoved i de uger, han har været på gården, så mener han ikke selv, at han fik brugt sit poker face.

- Man kunne måske godt have set programmet som et pokerspil, hvor de rigtige kort skulle falde, siger Søren og fortsætter:

- Men det var egentlig mest kamp om liv og død - der var ikke tid til at ligge og lurepasse og se folk an.

Med 'liv og død' henviser Søren til de mange tvekampe, han måtte igennem.

Meget modstand

Allerede efter fire dage røg Søren i tvekamp i TV 2-programmet 'Hjem til gården', hvor den 15 år yngre Navid valgte ham som andenkæmper.

Og her var det på et hængende hår, at Søren fik lov at blive på gården.

Men allerede fire dage efter programmets første tvekamp stod han igen på kamppladsen. Denne gang var han udpeget som andenkæmper af Reci, som han også vandt over. I fjerde program, som blev vist på TV 2 mandag aften, gik den dog ikke længere.

Efterfølgende har Søren tænkt over, hvad han kunne have gjort anderledes, så han måske ikke var røget ud i fjerde program.

- Jeg tænkte nok for meget over, hvordan spillet kunne have forløbet, og det var med til at farve det for meget. I stedet skulle jeg have go with the flow og sørget for Line, Kasper, Trine og Marcus og passet og plejet de venskaber.

Søren nåede at være med i fire programmer.

Du kan se 'Hjem til gården' hver mandag på TV 2 klokken 20.00 eller på TV 2 PLAY. Og husk at give 'Hjem til gårdens' Facebook-side et like, og få alle historierne og se eksklusive videoklip.

Posted by Hjem til Gården on Monday, March 6, 2017
Her er Hjem til gårdens beboere
Disse 14 personer skal samarbejde om at løse ugeopgaver og få gården op at køre - dog kun med redskaber fra starten af 1900-tallet.