QUIZ: Ville du kunne klare dig i Hjem til gården?

Hvor stammer spiseløget fra? Og hvornår kom radisen til Danmark? Tag quizzen og se, om du kunne klare dig på gården.

Ville du kunne klare livet på den gamle gård sammen med de andre beboere i 'Hjem til gården'? Opholdet på gården indebærer, at du kan undvære moderne teknologi, lange varme brusebade og rindende vand.

Og så kræver det, at du er i stand til at få de madvarer, du selv dyrker, til at blive til nærende og mættende måltider.

Mandag aften kunne man i 'Hjem til gården' se Marcus Faurby Stengaard slå Søren Christensen ud af fjerde afsnit af 'Hjem til gården'. Her dystede de i viden - en disciplin, andenkæmperen Marcus havde valgt.

Tvekampen omhandlede blandt andet afgrøder - beboerne har nemlig både en del grøntsager i deres køkkenhave, men har også mulighed for at tilegne sig en masse viden om, hvilke grøntsager man dyrkede og spiste i starten af 1900-tallet.

Det kan de ved at lytte godt efter, når mentoren Philip Dam Hansen kommer forbi eller ved at læse i den tykke Bondebog.

Herunder kan du tage en quiz baseret på, hvad der blandt andet står i 'Hjem til gårdens' Bondebog.

Hvor godt har du styr på Bondebogen?

'Hjem til gården' bliver sendt hver mandag klokken 20.00 på TV 2. Du kan også følge med på TV 2 PLAY. Og husk at give 'Hjem til gårdens' Facebook-side et like og få alle historierne og se eksklusive videoklip.

Posted by Hjem til Gården on Monday, March 6, 2017