'Hjem til gården'-beboer ført bag lyset: Pludselig opdagede hun et brev i sin kuffert

Dramaet spidser til i 'Hjem til gården'. Deltageren Annet troede hun kunne stole på sin veninde, men virkeligheden ser en smule anderledes ud,

Deltagerne i TV2s reality-program 'Hjem til gården' skal ikke blot leve, som man gjorde for 100 år siden, men skal også kunne navigere rundt i intriger og skjulte aftaler.

Det får deltageren Annet Namukasa for alvor at mærke, da hun som førstekæmper finder et hemmeligt brev i kæmperhytten.

Brevet er fra storbonden Line og afslører et taktisk spil, som Annet slet ikke havde fantasi til at forestille sig.

I brevet skriver Line, at det er Freja, der har foreslået hende at vælge Annet som førstekæmper. Freja forudsiger nemlig, at Annet ryger ud, vælger hende som storbonde, og dermed kan Freja garantere, at Line ikke bliver valgt som førstekæmper ugen efter.

Du kan se Annet læse brevet højt i klippet øverst i artiklen, og nederst i artiklen kan du selv læse brevet.

Man er mere udsat som førstekæmper end andenkæmper, fordi sidstnævnte får lov at vælge, hvilken disciplin de skal kæmpe i i tvekampen.

Hele den taktiske plan, som er blevet lavet og til dels udført, kommer i den grad bag på Annet.

- Når jeg læser brevet, tænker jeg bare ’fuck mand’. Jeg begyndte helt at ryste og tænke, at det simpelthen ikke kan passe.

Det sætter en masse tanker i gang hos Annet, for hvem skal hun stole på?

- Det kan godt være, det er et game, men Freja var jo så sød.

Derfor har Annet i første omgang virkelig svært ved at tro på, at Freja har ’solgt hende’ for at redde sig selv en uge på gården. 

Herunder kan du læse originalbrevet fra Line.

Du kan se, hvem Annet vælger som andenkæmper, og hvad udfaldet af tvekampen bliver i anden del af programmet ’Hjem til gården’, der lige nu vises på TV 2. Du kan også se programmet på TV 2 PLAY.