Danmark har talent

Det var sidste chance inden finalen: De er videre i 'Danmark har talent'

Den 10-årige trommeslager Johanne Astrid fik flest seer-stemmer, mens dommerne skulle vælge mellem to dansegrupper i lørdagens semifinale.

For sidste gang skulle seerne lørdag aften beslutte, hvem der skulle videre til finalen af 'Danmark har talent'.

Stemmeslugeren i den femte semifinale blev den unge trommeslager Johanne Astrid, som også fik mange rosende ord med på vejen af dommerne efter sin trommeversion af Led Zeppelins nummer 'Whole Lotta Love'. 

- Jeg har lidt ondt af dem, der skal komme efter dig. Det var en fuldstændig fantastisk energi, du er en ørn på de der trommer, du har så meget udstråling. nej, hvor jeg håber, du går hele vejen. Jeg er skruptosset med dig, lød det fra Peter Frödin om den 10-årige trommeslager. 

Skulle vælge mellem dansegrupper

Hiphop-duoen HotBeautyStuff, som består af Julie og Sofia, fik efter deres optræden kritik af dommerne, og undervejs trykkede Peter Frödin på sin X-knap, hvilket betød, at han ikke behøvede at se mere. 

- Nu hvor vi er oppe i et gigantisk højt niveau, synes jeg ikke, at I levede op til det, lød begrundelsen fra Frödin.  

Men seerne ville det anderledes, og de to dansere fik nok stemmer til en top-tre-placering, hvorefter dommerne skulle vælge mellem dem og Villain State of Mind, der danser en blanding af breakdance og electric boogie.

- Jeg har ingen ord, der beskriver  hvor meget kærlighed jeg har for jer lige nu. Villain State of Mind, I er videre, lød det fra Nabiha, ligesom Jarl Friis-Mikkelsen også gik med trioen. 

Dermed var det Peter Frödins tur til at beslutte, hvem der skulle gå videre: 

- Jeg har ikke set noget, der lå på jeres niveau, så jeg stemmer jer videre, lød det fra Frödin, som gav den tredje og afgørende stemme til Rico, Bobby og Emilio fra Villain State of Mind.

Næste lørdag er det finaletid i 'Danmark har talent', og her får Johanne Astrid og Villain State of Mind selskab af følgende talenter: Rapperen Elias, danserne High 5, 'tankelæseren' Mads Fencker, entertainerne Rica og Tudihulahop-artisten Rookie, tricking-gruppen True Tricksakrobaterne Rasta Mizizi Acrobats og danserne MY.

Se finalen af 'Danmark har talent' lørdag klokken 20 på TV 2 eller på TV 2 PLAY.