Seer sender påtale til vært midt i live-interview: - Den mand har jo absurd lange ben

Midt i et interview med Ghita Nørby kommer en påtale fra en seer. Han er ikke tilfreds med værtens spredte ben. Muligvis har han en pointe.

Tv-værter skal stå model til lidt af hvert. 

Først og fremmest skal de forsøge at lave et ordentligt indslag. Om det er et interview eller ninja-hug på kokosnødder er underordnet.

Men de skal også sørge for, at de fremstår myndige, respektfulde og forberedte. 

Alt sammen egenskaber, som Mikkel Fønsskov fra DR's 'Aftenshowet' besidder, men den 21. marts blev han dog så afslappet under et interview med Ghita Nørby, at en seer simpelthen var nødt til at påpege det.

Under interviewet kunne seere stille spørgsmål til Ghita Nørby gennem 'Aftenshowet's Facebook-side, og seeren med den konstruktive kritik af Mikkel Fønsskov skrev så, at han skulle samle sine ben. 

'Natholdet' elsker Mikkel Fønsskov

- Lad os da være ærlige - vi har været efter ham, siger Anders Breinholt i aftenens udgave af 'Natholdet' på TV 2, hvor han får besøg af TV 2 CHARLIE-værten Michael Meyerheim. 

Michael Meyerheim, som er vært på sidste sæson af 'Talkshowet Meyerheim' på TV 2 CHARLIE, mener, at det er noget mærkeligt noget at fokusere på af seeren.

Han må dog alligevel erkende, at Mikkel Fønsskov ben er meget spredte.

- Læg lige mærke til, at den mand har absurd lange ben. Fra skridtet og ned til knæene er der halvanden meter. De skal jo være et eller andet sted, siger han.

Du kan se resten af aftenens udgave af 'Natholdet' klokken 22.45 på TV 2. Du kan også se alle afsnit på TV 2 PLAY, 'Natholdet' sendes mandag-torsdag på TV 2 klokken 22.45.