Landmand søger kærlighed

Seks nye landmænd præsenteret i 2017: Mød Steffen, Willi, Danni, Nichlas, Brian og Morten

Fjerde sæson af 'Landmand søger kærlighed' er på trapperne i 2017. Her præsenterer vi de seks nye landmænd.

Foråret er kommet, og det betyder, at optagelserne til fjerde sæson af 'Landmand søger kærlighed' så småt er ved at gå i gang.

Men først skal du selvfølgelig møde de seks nye landmænd og have muligheden for at skrive til dem, hvis du vil på date med en af dem.

Herunder præsenterer vi alle landmændene, og torsdag aften kan du se hele præsentationsprogrammet af de seks herrer. Det er på TV 2 klokken 21.35. Du kan selvfølgelig også se programmet på TV 2 PLAY.

Steffen

TV 2 præsenterer de seks nye landmænd. Mød Steffen her.

Vil du gerne på date med Steffen, så send en sød mail til ham på landmand@blu.dk, og fortæl lidt om dig selv. Så kan det være, at det bliver dig, der kommer med på date.

 • Alder: 25 år - født 10. marts 1992
 • Vægt: 79 kilo
 • Højde: 1.74 meter
 • Arbejde/uddannelse: Faglært landmand
 • Landsdel: Nordjylland
 • Bopæl: Eget landsted, men bor i øjeblikket hos sine forældre
 • Landbrug: Maskinmekaniker og svineavl
 • Børn: Ingen børn

25-årige Steffen er opvokset på landet med sin far, mor og storesøster. Selv om han i øjeblikket bor sammen med sine forældre på deres slægtsgård, så har han sit eget landsted to-tre kilometer derfra. Men det er i øjeblikket under renovering.

Steffen blev allerede faglært landmand som 17-årig, og i dag har han flere jobs. Han arbejder på Dollerup Maskinstation, hvor han reparerer landbrugsmaskiner, dyrker planteavl og så hjælper han til på farens konventionelle gård, som huser 450 søer. Den unge landmand er en arbejdshest, og han bruger op til 80 timer om ugen på sit arbejde.

Men der er heldigvis også tid til andet. I sin fritid spiller Steffen både guitar og trommer - sidstnævnte har han gjort, siden han var 14 år. Steffen beskriver sig selv som en udadvendt, sjov fyr med et godt humør.

- Jeg er loyal, følsom og tænker en del over tingene - særligt det med pigerne.

Derudover sætter Steffen stor pris på sin familie. Tidligere har han gået en del i byen, men det gør han ikke i samme grad længere. Nu bliver det til en bytur i Thisted med vennerne i ny og næ.

Efter to år som single er Steffen 100 procent klar til at slå sig ned. Han har tidligere været i et parforhold af flere års varighed, og ifølge ham selv trives han klart bedst i forhold. Derfor håber han, at han møder den helt rigtige i 'Landmand søger kærlighed'.

Han søger en naturlig pige uden for meget makeup. Hun skal være almindelig - både af kropsbygning og af sind, og så skal hun kunne rumme hans arbejdstider. Ellers er han rimelig åben for det meste.

Willi

TV 2 præsenterer de seks nye landmænd. Mød Willi her.

Vil du gerne på date med Willi, så send en sød mail til ham på landmand@blu.dk, og fortæl lidt om dig selv. Så kan det være, at det bliver dig, der kommer med på date.

 • Alder: 48 år - født 1. maj 1968
 • Vægt: 75 kilo
 • Højde: 1.85 meter
 • Arbejde/uddannelse: Faglært landmand og driftsleder
 • Landsdel: Sønderjylland
 • Bopæl: Egen gård
 • Landbrug: Økologiske malkekøer og planteavl
 • Børn: Willi har fire børn

Den 48-årige landmand har en stor familie med blandt andet fire børn, som han har fra et tidligere ægteskab. Børnene har han hver anden weekend, og Willi beskriver forholdet til deres mor som rigtig fint. De er gode til at samarbejde om børnene.

Det er Willis niecer, der har meldt ham til 'Landmand søger kærlighed', fordi de mener, at han virkelig fortjener en sød kæreste. I brevet til programmet skrev de blandt andet, at 'hans tøj ligner noget fra et museum, så en kvinde godt kunne gøre gavn på det punkt'.

Det er Willi nu ikke helt enig i, men han siger, at hans kommende kæreste gerne må blandt sig i alt - bare hun ikke blander sig i hans virksomhed eller økonomi. Willi har været landmand gennem 30 år og har altid arbejdet meget. I dag driver han sine forfædres gård og har en større virksomhed, der råder over flere ejendomme.

Willi beskriver sig selv som en følsom fyr med god humor, selvironi og et glimt i øjet.

Willi er lidt af en eventyrer, og han siger sjældent nej til en udfordring. Er festen kedelig, skal han nok sætte gang i den. Han er nemlig en festabe, der kan danse hele aftenen, hvis det skulle være. Det sker blandt andet til enkebal og ringridningsfester, som han primært går til for at møde kvinder.

Den 48-årige landmand har været single i et stykke tid, men har blandt andet haft samlevere i henholdsvis 2,5 år og 10 år. Willi har i tiden som single prøvet at været på Dating.dk, men han synes ofte, at det ender med, at de bliver venner.

Willi søger en naturlig, feminin kvinde. Udseendet betyder noget, men det er ikke det vigtigste. Hans kommende kæreste må gerne være ærlig, selvsikker og vide, hvad hun vil med sit liv. Og så er det kun et plus, hvis hun er god til at danse - ligesom ham selv.

Danni

TV 2 præsenterer de seks nye landmænd. Mød Danni her.

Vil du gerne på date med Danni, så send en sød mail til ham på landmand@blu.dk, og fortæl lidt om dig selv. Så kan det være, at det bliver dig, der kommer med på date.

 • Alder: 29 år - født 10. august 1987
 • Vægt: 88 kilo
 • Højde: 1.93 meter
 • Arbejde/uddannelse: Faglært landmand siden 2009
 • Landsdel: Midtjylland
 • Bopæl: Lejer gård af sin søster
 • Landbrug: Kvier til avl, selvstændig
 • Børn: Ingen børn

29-årige Danni er oprindeligt fra Sjælland, hvor han er vokset op med sin mor, far og storesøster. Hans interesse for landbrug opstod, da han som barn kom på en gård, der lå i nærheden af barndomshjemmet. Sidenhen har han uddannet sig til landmand, og efter ni år som forpagter af en gård på Sjælland, besluttede han sig for at søge nye udfordringer.

Derfor flyttede han fra Sjælland til Jylland, hvor han siden februar sidste år har lejet sig ind på en gård blot 200 meter fra sin storesøster, som er gift med en landmand.

Danni elsker naturen og dyrene, men særligt den 'frihed under ansvar', som han føler, at landbruget giver ham. På en typisk arbejdsdag står han op klokken 7.00 og blander foder, hvorefter han laver lidt forfaldende arbejde på gården. Herefter kører han i marken. En typisk arbejdsuge er på 40-50 timer.

Selvom Danni har haft en hård skolegang med mobning gennem en årrække og har kæmpet med ordblindhed, så beskriver han sig selv som en positiv, glad, omsorgsfuld, talende, ærlig og betænksom person. Hans direkthed og ærlighed har nogle gange haft konsekvenser for ham, og for nogle år siden mistede han én af sine bedstevenner, fordi han afslørede utroskab og fortalte vennen om det.

I sin fritid er Danni fuldt beskæftiget. Han løber blandt andet et par gange om ugen, styrketræner og kører motorcykel. I sommermånederne bruger han rigtig meget tid på traktortræk, som han iøvrigt er ret god til. Til seneste DM fik han en flot tredjeplads.

Danni har været single de sidste fire måneder - han har været i flere forhold, hvor det længste har varet et år. Han han godt blive lidt genert og usikker over for piger, men han har fokus på at blive endnu bedre til at åbne op omkring sine følelser.

Han søger en pige, som har ro i kroppen, er naturlig og glad. Hun skal være selvsikker og have ben i næsen. Den 29-årige landmand er meget klar i spyttet om, hvad kærlighed er for netop ham: Ro, som indebærer tryghed, nærvær og ærlighed. Romantik kunne for Danni være en forlænget weekend i Frankrig eller en weekendtur i Danmark.

Nichlas

TV 2 præsenterer de seks nye landmænd. Mød Nichlas her.

Vil du gerne på date med Nichlas, så send en sød mail til ham på landmand@blu.dk, og fortæl lidt om dig selv. Så kan det være, at det bliver dig, der kommer med på date.

 • Alder: 27 år - født 24. juni 1989
 • Vægt: 68 kilo
 • Højde: 1.87 meter
 • Arbejde/uddannelse: Har arbejdet som landmand 10-15 år. Mangler sidste modul på uddannelsen, som han påbegynder snart
 • Landsdel: Sydjylland
 • Bopæl: Egen lejet gård
 • Landbrug: Malkekøer og kvier
 • Børn: Ingen børn

27-årige Nichlas er opvokset på en gård nær Esbjerg. Han har en stor familie med hele syv søskende - fem drenge og to piger. Familien betyder meget for Nichlas, og han bruger meget tid sammen med dem. Landbruget har aldrig været helt fremmed for Nichlas. Hans far er nemlig også landmand, så Nichlas har hjulpet til på gården, så længe han kan huske. 

Derfor var det også naturligt, at han skulle gå i faderens fodspor. Nichlas arbejder i dag på Grønnebæk Gård, hvor han har ansvaret for kvierne.

Han beskriver sig selv som en følsom fyr, der vil gå gennem ild og vand for de mennesker, han holder af. Han har let til tårer, er kærlig, loyal og har hjertet på det rette sted. Han synes selv, han er godt selskab og er god til at tilpasse sig sine omgivelser. Han ved godt, at han kan virke lidt reserveret, men han forsikrer, at det kun er indtil, man lærer ham at kende. I virkeligheden er han bare genert.

Nichlas har en forkærlighed for gamle landbrugsmaskiner, som han går og hygge-reparerer i sin fritid. Derudover går han også på jagt, hvor han gerne skyder en fasan.

I sin fritid er han også sammen med sine venner. Der er seks i alt; to barndomsvenner, en fra efterskoletiden og tre, der er kommet til siden.​

Det er ved at være længe siden, at Nichlas var i et forhold. Faktisk har han kun været i et enkelt forhold, som varede i fem måneder. Han har forsøgt at finde kærligheden på flere datingsider og Tinder og har da også været på enkelte dates, men det er ikke blevet til mere.

For Nichlas er kærlighed det der blik, hvor man ved, at man bare er hinandens. Han beskriver det med; 'det er os to mod verden-kærlighed'. I et forhold er intimitet, intensitet, lange blikke og masser af kram vigtigt. Romantik er i Nichlas' øjne picnic med tæpper i naturen, hvor nærvær er i fokus.

Nichlas har en forestilling om, at han er bagud i forhold til andre mænd, fordi han både er følsom og landmand. Det er en kombination, som han ikke tror, at pigerne vil have. Alligevel glæder han sig til at få nogle piger på besøg på sin gård.

Han søger en pige, der er loyal, ærlig og glad for sit arbejde. Og så vil det slet ikke gøre noget, hvis hun arbejder med landbrug eller bare har en interesse i det. Hun skal have humor, være lattermild og have gåpåmod.

Brian

TV 2 præsenterer nu de seks nye landmænd. Mød Brian her.

Vil du gerne på date med Brian, så send en sød mail til ham på landmand@blu.dk, og fortæl lidt om dig selv. Så kan det være, at det bliver dig, der kommer med på date.

 • Alder: 57 år - født 17. december 1959
 • Vægt: 83 kilo
 • Højde: 1.78 meter
 • Arbejde/uddannelse: Tankvognschauffør hos Arla og et deltidslandbrug med majs
 • Landsdel: Nordjylland
 • Bopæl: Egen gård (nedlagt landbrug)
 • Landbrug: Majs, men har tidligere arbejdet med kødkvæg
 • Børn: To piger på 23 og 26 år

57-årige Brian er opvokset på landet og har boet hele sit liv i området omkring Brønderslev i Nordjylland. Han er fraskilt og har to piger, som han har et tæt forhold til. Det er faktisk hans døtre, som opfordrede ham til at melde sig til 'Landmand søger kærlighed'. Han beskriver sig selv som en stille og rolig fyr, der dog er venlig og snakkesalig. Han er ikke genert, nok snarere eftertænksom.

Brian arbejder meget, og han har siden 1983 været fuldtidsansat som tankvognschauffør hos Arla. Ved siden af har han drevet sit eget landbrug, men i 2011 forlod de sidste dyr hans gård, og i dag dyrker han udelukkende majs.

Selvom Brian er 57 år, så føler han sig meget ung. Han holder sig i gang og rejser en del. For syv år siden tog han motorcykelkørekort, og han nyder at køre ture i naturen. Når han ikke kører på motorcykel, bruger Brian masser af tid med sine venner. Dem tager han blandt andet til singlebal og countryfester med - sidstnævnte var dog ikke noget for ham.

Sidste år var Brian igennem et kemoforløb, fordi hans stamceller i nyrerne skulle udskiftes. I dag er han fit for fight og har umiddelbart ikke nogle mén.

Efter et ægteskab på 24 år blev Brian og hans ekskone skilt for fire år siden. Ekskonen ville et liv i byen, og da Brian ikke lige kunne opgive sit landbrug, skiltes deres veje. Siden har Brian set nogle kvinder, men det har ikke været nogen, hvor det har været seriøst nok til, at der blev talt om at flytte sammen.

Det er hans døtre, som har tilmeldt ham, og i tilmeldingen skriver de, at Brian har været ombejlet de seneste år. Brian selv siger, at han har været overrasket over interessen for ham efter skilsmissen.

Brian tiltrækkes af en feminin, smilende og udadvendt kvinde, der har lyst til at være aktiv, og så skal hun være en humørbombe. Brian ser helst, at hans kommende kæreste er ikke-ryger, og så skal hun helst heller ikke have hund eller andre dyr. For Brian er romantik eksempelvis en middagsinvitation i byen eller et weekendophold et sted.

Morten

TV 2 præsenterer de seks nye landmænd. Mød Morten her.

Vil du gerne på date med Morten, så send en sød mail til ham på landmand@blu.dk, og fortæl lidt om dig selv. Så kan det være, at det bliver dig, der kommer med på date.

 • Alder: 32 år
 • Vægt: 100 kilo
 • Højde: 1.91 meter
 • Arbejde/uddannelse: Minkavler
 • Landsdel: Nordjylland
 • Bopæl: Nedlagt landbrug
 • Landbrug: Minkavl
 • Børn: 2 sønner - en på 9 og en på 11 år

32-årige Morten bor i sit barndomshjem, som i dag er et nedlagt landbrug. Han har to drenge fra et tidligere forhold, som han har hver anden uge. Han er glad for at være landmand og føler, at han er skabt til det. Til dagligt er han driftsleder på en minkfarm, og han er meget passioneret omkring sit arbejde. Faktisk er han tilknyttet to minkfarme - den ene ligger cirka 10 kilometer fra hans hjem, mens den anden ligger lige om hjørnet.

Morten beskriver sig selv som et meget åbent menneske, der ikke er bange for at tage kontakt til folk - heller ikke til piger. I fritiden laver han en masse frivilligt arbejde for såkaldte erfaringsgrupper, hvor han blandt andet er mentor for unge i minkerhvervet, som gerne vil frem i branchen.

Men han bruger også noget af sin fritid på skuespil. Han kan godt lide at stå på scenen, og i øjeblikket spiller han Dirch Passer i et stykke.

Morten går tit ud med sine venner og beskriver sig selv som en rigtig festabe. Men han går ikke ud for at møde piger, men mere bare for at have det sjovt. Han fortæller, at han alligevel også ofte bliver for stiv til at score.

Der er ikke langt fra Mortens gård til hans forældre og søster, som han ser jævnligt. Derudover har han nogle gode naboer, som han også ser en del til. Det er i øvrigt naboerne, som har meldt ham til 'Landmand søger kærlighed', og den øvrige inderkreds støtter fuldt ud op om datingprojektet.

Efter at have været gift har Morten været single i fire år. Han har siden datet lidt og har da også haft et forhold, der varede omkring et år. Men faktisk har det været vigtigt for Morten lige at tage det stille og roligt efter ægteskabet for at få forholdet helt ud af systemet. Han er nemlig ikke desperat for at finde hvilken som helst kvinde - det skal være den helt rigtige, som han skal dele resten af sit liv med.

Morten søger en selvstændig kvinde, som skal have sit eget liv. Hun skal være sjov, og de skal kunne være hinandens støtte i tykt og tyndt. Han er ret vild med høje kvinder med en normal statur, og hvor nærvær og gode oplevelser er noget, som hun også sætter stor pris på.

Hans kommende kæreste må gerne have børn fra tidligere forhold, men han vil ikke nødvendigvis selv have flere.

Vil du gerne på date med Steffen, Willi, Nichlas, Brian, Danni eller Morten, så send en sød mail til dem på landmand@blu.dk, og fortæl lidt om dig selv. Så kan det være, at det bliver dig, der kommer med på date.