Hjem til gården

'Hjem til gården'-profil angribes: - Du er den person, der har skuffet mig allermest i mit liv

Annet bliver såret, da både Reci og Thomas går i kødet på hende i 'Hjem til gården'.

I et nyt tv-program er 14 danskere flyttet ind på en gård, hvor faciliteterne svarer til en dansk bondegård i begyndelsen af 1900-tallet. Her skal de være selvforsynende, løse ugeopgaver og ikke mindst konkurrere mod hinanden om at stå i finalen, hvor der er en pengepræmie på 500.000 kroner.

21-årige Navid Bazgir tabte første tvekamp, og han valgte Annet Namukasa som denne uges storbonde.

Hun skal altså derfor lede og fordele det daglige arbejde, være ansvarlig for at ugeopgaverne løses og ikke mindst udpege en førstekæmper.

Om Hjem til gården

14 personer med vidt forskellige baggrunde afprøver drømmen om ’det simple liv’, når de flytter ind på en primitiv gård, der hverken har elektricitet eller rindende vand.

I ti programmer skal de i fællesskab få en hverdag til at fungere med alt, hvad det indebærer, når man er selvforsynende, samtidig med at de kæmper mod hinanden.

For hver uge mødes to beboere i tvekamp, og hver uge siger vi farvel til den beboer, der taber. Den beboer, der står tilbage som den sidste, er vinder af ’Hjem til gården” og 500.000 kroner til opfyldelse af en personlig drøm.

Premiere mandag klokken 20.00 på TV 2.

Utilfredse beboere

Det er ikke uden problemer, at Annet skal lede de 12 andre beboere. Det ser vi i aftenens program, der bliver sendt på TV 2 klokken 20.00.

Her går bølgerne nemlig for første gang for alvor højt i 'Hjem til gården', da både Reci Højup-Bech og Thomas Gjeding fortæller Annet, hvor utilfredse de er med hende som storbonde.

- Du er en af de personer, der har skuffet mig allermest i hele mit liv. Jeg så dig som en utrolig sød pige. Sjov, inspirerende, smuk og en dejlig pige. Men jeg kendte jo ikke, hvordan du var indeni, siger Reci til Annet.

Herefter tager Thomas over. Han var storbonde i første uge, og mener ikke, at Annet er storbonde på den måde, han synes er den rigtige.

Se angrebet i klippet øverst i artiklen.

Annet fortæller til TV 2, at hun bliver overrasket over Thomas’ angreb.

- Han havde været meget støttende, og lige pludselig siger han det der. Det var så pludseligt, og det gjorde mig ked af det, siger hun.

Fordi der allerede var spirende konflikter på gården, inden Annet blev storbonde, forsøgte Annet at træde varsomt som storbonde for at undgå, at gøre folk utilfredse.

Til gengæld kommer det ikke bag på Annet, at Reci siger, at hun er skuffet over hende.

- Jeg havde forventet, at hun ville sige noget grimt. Jeg havde allerede set den side af hende.

Misforståelsen mellem Reci og Annet begyndte allerede i første uge, og den eskalerede ifølge Reci ved første tvekamp. Her fortalte Annet på kampppladsen, at hun syntes, at Reci var lidt for ’mor-agtig’:

- Jeg siger på kampladsen, at hun er bossy. Det var ikke kun mig, der tænkte det – det var bare mig, der turde sige det.  Jeg var bare nødt til at sige noget – jeg sagde ikke noget, for at være led.

Diskussion fra kamppladsen kom ikke med i programmet, men her kan du eksklusivt se den.

Allerede ved første tvekamp er der dårlig stemning mellem to beboere.

Men Reci fortæller til TV 2, at hun blot havde forsøgt at hjælpe både Annet og Freja i køkkenet.

- Men det er nok typisk mig. Jeg kommer til at tage styringen, siger Reci.

Hun bryder sig ikke om Annets måde at sige fra på.

- Hun dolkede mig oppe på kamppladsen. Jeg vidste slet ikke, der var noget galt. Det er det mest modbydelige, jeg har oplevet.

Efter situationen på kamppladsen op til tvekampen, forsøger Annet at tale med Reci. Men det er Reci ikke klar til på det tidspunkt.

- Der er jeg så vred og skuffet, at jeg ved, at hvis jeg begynder at snakke med hende, så kan jeg ikke styre mig. Derfor siger jeg til hende, at jeg ikke er klar. Jeg havde brug for at snakke vejret, forklarer Reci til TV 2.

Herunder kan du se situationen, hvor Annet forsøger at snakke med Reci.

Annet hiver fat i Reci efter tvekampen for at forklare, hvorfor hun pegede hende ud som 'bossy'.

Andet afsnit af ’Hjem til gården’ bliver vist i aften på TV 2 klokken 20.00. Du kan også se ’Hjem til gården’ på TV 2 PLAY. Og husk at like programmets Facebookside, hvor alle artikler samles og helt eksklusive videoklip bliver publiceret.