Natholdet elsker plæneklipper-manden fra Bilka

Hvad gør du, når du er nervøs og skal holde et oplæg? Bilka-medarbejderen øh'er.

Vi kender det alle sammen.

Du skal holde en vigtig præsentation, og du bliver så nervøs, at tungen slår knuder. Selvom det ikke er meningen, får du fremstammet et par 'øh'er efter hinanden.

Netop dette er tilfældet for Mads Øbo Sørensen, der arbejder i Bilka.

Underholdningsprogrammet 'Natholdet' er tirsdag faldet over en videopræsentation på Bilkas hjemmeside, hvor netop Mads Øbo Sørensen præsenterer plæneklippere.

- Det er et længere indslag, og han gør, ligesom jeg gør nu: Æh, øh, hakker tv-værten Anders Breinholt sig frem, inden han tilføjer:

- Siger meget 'æh' og 'øh for ligesom at parkere den der. Det gør vores gode ven Mads også. Det er det samme, som jeg sidder og siger i 2/3-dele af hele programmet.

'Øh', 'øøøh', 'øhh'

I præsentationen er ni plæneklippere stillet side om side.

Det er Bilka-medarbejderens opgave at guide mulige seere gennem de forskellige maskiner. Han starter med redskabet yderst til venstre.

- Den første model, vi har her, er den traditionelle håndskubber... Øh… og cylinder-øh-klipper. Den giver et rigtig flot.. Øh.. Klipperesultat, siger han.

Tilbage i studiet spørger Anders Breinholt dagens medvært,skuespiller Esben Smed, som blandt andet er kendt for sin rolle som John "Faxe" Jensen i filmen 'Sommeren '92', om han vil høre, hvordan ni maskiner lyder?

Han nikker.

- Øh. Øhhh. Øh. Øøøøh. Øh. Øh. Øhh, lyder et hårdtopklippet bid af Mads Øbo Sørensens videopræsentation, mens publikum højlydt klapper og hviner af klippet.