Mercur

Ny TV 2 CHARLIE-serie smadrer seerrekord

Mandag aften blev en tidligere seerrekord på TV 2 Charlie i den grad sat til vægs, da 'Mercur' havde premiere.

For første gang i over 40 år åbnede radioen op for Radio Mercur - sådan da.

Der var nemlig premiere på dramaserien 'Mercur' på TV 2 CHARLIE, og der var mange seere, som gerne ville følge med. 

Seertilslutningen var nemlig historisk høj og oversteg alle forventninger med 621.000 seere. Seertallet er næsten dobbelt så højt som den tidligere rekord på 367.000, som blev sat 3. september sidste år under ’CHARLIEs Revygalla 2016’.

Mens 'Mercur' blev sendt på TV 2 CHARLIE, var kanalen den mest sete i Danmark - også foran TV 2 og DR1.

- Med premieretallene på ’Mercur’ overgår vi i den grad vores vildeste forventninger. Serien sprænger på alle måder rammerne for kanalen, hvor vi aldrig tidligere er nået ud til så mange seere med vores indhold. Vi er utroligt stolte over, at seerne har taget fortællingen om ’Mercur’ til sig, siger kanalchef Sune Roland Jensen, TV 2 CHARLIE, og fortsætter:

- En af målsætningerne med at satse så stort med dansk drama på CHARLIE er at forkæle vores trofaste og elskede seere samtidig med, at vi gerne vil invitere nye seere ind på kanalen. Det må vi i den grad sige er lykkes, og nu håber vi så, at folk også finder ind til serien de næste ni søndage.

'Mercur' er TV 2 CHARLIEs største programsatsning nogensinde.

Næste afsnit af ’Mercur’ kan ses på TV 2 PLAY allerede nu og på TV 2 CHARLIE søndag 12. marts klokken 20.45. De efterfølgende afsnit sendes ligeledes søndage klokken 20.45.