Danmark har talent

High 5 og Elias er videre i Danmark har talent

High 5 gik direkte videre til finalen med seernes stemmer, mens dommerne valgte rapperen Elias over akrobaterne Rosa og Sofia til at gå videre.

Tredje sæson af underholdningsprogrammet 'Danmark har talent' tog lørdag aften hul på det første af seks liveshows. Her optrådte de syv første live-deltagere med shows fuld af talent.

Men to deltagere havde lidt mere talent, end de andre. I aften talte seernes stemmer højest, og de var vilde med de fem unge dansere fra High 5 og den 10-årige rapper Elias. De er nu videre i programmets finale.  

Elias og akrobaterne Sofia og Rosa fik næstflest stemmer af seerne og det var derfor de fire dommere, som bestemte, hvem der fortsatte. Og det var ikke et let valg:

Jarl Friis-Mikkelsen valgte at give Elias sin guldknap til hans audition og gav ham endnu engang sin stemme. 

- Rosa og Sofia, jeg er helt vild med jer. Det var et kæmpe show, siger Peter Frödin.

Han valgte derfor de to dygtige dansere.

3 ud af 4 stemmer

- Jeg må gå med det, som jeg synes er mest originalt. Begge acts gjorde det rigtig godt, men det, jeg synes, er unikt, det er Elias, siger Cecilie Lassen.

- Jeg synes, det er rigtig nederen, at det er jer, som er i finalen. Der er tænkt meget over, hvordan man kommer videre til liveshow - og jeg stemmer Elias videre, siger Nabiha, og med hendes stemme havde Elias tre ud af de fire dommerstemmer.

Etableret kunstner gæstede showet

Sangeren NOAH, der blandt andet er kendt for hittet 'Over Byen', gæstede lørdag aften 'Danmark har talent', hvor han sang 'Vend dig om'.

Du kan se, hvordan det så ud i videoen herunder:

NOAH indtager scenen i årets første liveshow

Du kan se 'Danmark har talent' hver lørdag klokken 20.00 og på TV 2 Play.