Badehotellet

Skuespillere om afsløring af utroskab: - Forfærdeligt at knuse et andet menneskes hjerte

Det har ladet vente på sig, men nu blev utroskaben mellem hr. Weyse og fru Aurland endelig opdaget. En kæmpe forløsning, mener skuespillerne selv.

I mandags sprang der en stor bombe på 'Badehotellet'. 

Utroskaben mellem Helene Aurland (Cecilie Stenspil) og Edward Weyse (Jens Jacob Tychsen) gik op for kontorchefen Hjalmar Aurland (Peter Hesse Overgaard), da han fangede sin kone i et søvnigt øjeblik. Med ét kunne han lægge en trist perlerække af brikker sammen, som formede enhver ægtemands mareridt. 

Hans kone er forelsket i en anden mand. 

Bomben sprang (endelig)

Det er ikke kun kærligheden, der er drivkraften for Helene Aurland. En drivkraft, som bringer hende ud af armene på sin mand og direkte over i Edward Weyses favn. 

- Utroskaben er sat endnu mere på spidsen, for fru Helene har fået et nyt projekt. Hun vil gerne have en lillebror til Severin, siger Cecilie Stenspil, der spiller Helene Aurland.

- Bomben sprang endelig efter alle de mange afsnit. Det er dejligt forløsende, at der nu kom et vendepunkt, siger Peter Hesse Overgaard, der spiller Hjalmar Aurland.

Selvom skuespillerne spiller fiktive karakterer, så bliver de alligevel påvirkede af den triste, men også meget nutidige historie om forlist kærlighed.

- Jeg synes simpelthen, at det var så frygteligt. Efter vi har spillet scenen, er jeg nødt til at løbe efter Peter og sige undskyld, da han går. Det er jo forfærdeligt at knuse et andet menneskes hjerte på den måde, siger Cecilie Stenspil.

Ligesom Peter Hesse Overgaard, så var Jens Jacob Tychsen, der spiller Edward Weyse, også glad for, at utroskaben endelig kom ud i lyset. 

- Jeg tænkte bare: Endelig! Det har vi godt nok ventet længe på. Det var mange gætterier på, hvordan Aurland ville reagere, siger Jens Jacob Tychsen.

Næste og sidste afsnit af fjerde sæson af 'Badehotellet' sendes på mandag på TV 2 kl. 20.00.