Oscars røde løber: Her er de fem uheldige look

Alle har deres egen smag, men når man bevæger sig ud på den røde løber, så skorter det ikke på meningerne og holdninger om stilen.

Her er de fem, der godt kunne have gjort det bedre ved årets Oscar-uddeling i ikke-nummereret rækkefølge.

Øverst kan du se et uddrag fra årets røde løber, og i mandagens 'Go' morgen Danmark' kommer Uffe Buchard og Jesper Høvring med deres bud på de bedste og værste.

Naomie Harris i Calvin Klein: Harris har ellers haft en fantastisk stime på den røde løber med fantastisk look på fantastisk look. Men her går det lidt galt. Det er for klinisk, koldt og kantet til hende, og det værste er næsten: det ser ikke ud til, at hun kan lide at have kjolen på.

Dakota Johnson i Gucci: Det er nok aftenens meste triste hår. Og selve kjolen ligner mere et sci-fi-mareridt end en sci-fi-fantasi. Det mest positive man kan sige om look’et er, at farven klæder hende. Og ros skal hun have for, at hun ikke tog noget fifty shades of grey eller hyper-sexet på.

Felicity Jones i Dior: Hun er næsten den perfekte modsætning til Kirsten Dunst, der også bar Dior ved Oscar-uddelingen. Men hvor Kirsten Dunst var fuld af liv og sexappeal, så virker Jones nærmest anonym og kedelig. Og det er ikke just det, som man går efter på sådan en aften. Og farven gør intet for hende.

Charlize Theron i Dior: Lamé er ikke verdens letteste materiale at bære. Og desværre går det heller ikke så godt her. Hvis der er nogen, der ellers normalt kan bære Dior, så er det Theron. Men det bliver poset og fjerner hendes former. Hvis hun så bare i det mindste havde lavet et fuldt 70’er-look med vildere hår, så havde det givet pluspoint.

Jessica Biel i Kaufmanfranco: Det lod til, at Justin Timberlake havde sin helt egen personlige guldstatue med til prisuddelingen. Det er et meget hårdt look - og Biels force ligger i de mere bløde all-american-look. Hun ser kold og utilnærmelig ud. Men det kan jo være, at det var det, som hun ville udstråle.

Boblere: Michelle Williams i Louis Vuitton og Ruth Negga i Valentino.

Afstemning

Hvem gjorde det knap så godt på den røde løber?