Oscars røde løber: Her er de fem bedste look

Nogle ramte helt plet, når det kom til filmverdenens store aften. Her er de fem bedste klædte fra aftenen.

Det er ikke altid let, når hele verdens øjne hviler på én. Så gælder det om at gøre det rigtigt i første forsøg på årets vigtigste røde løber. Disse fem gjorde det eminent og her er de i ikke-nummeret rækkefølge.

Øverst kan du se et uddrag fra årets røde løber, og i mandagens 'Go' morgen Danmark' kommer Uffe Buchard og Jesper Høvring med deres bud på de bedste og værste.

Emma Stone i Givenchy: Det er kjolen, som man tager på, når man er temmelig sikker på, at man skal op på scenen og modtage en gylden statuette. Og det hele fungerer bare her; lige fra de bløde Hollywood-bølger i håret over kjolens gyldne tone til de neddæmpede accessories - det er et look, der skriger klasse.

Nicole Kidman i Armani: På papiret BURDE det ikke fungere: Hendes hårfarve ligger tæt på hendes hudfarve som ligger tæt på kjolens farve. Men alligevel bliver helheden til mere end de enkelte dele. Hun har haft en lidt on and off rød løber-historisk rent stilmæssigt her på det seneste. Men her er der topscore.

Viola Davis i Armani: Hold da op - Viola Davis skruer volumen helt op på den røde løber - i en rød kjole sågar! Det er den helt rigtige måde at tiltrække opmærksomhed på. Det korte hår er et godt valg til en kjole, der samler sig i nakken. Ansigtet bliver indrammet perfekt.

Janelle Monáe i Elie Saab: Det kan virke rodet ved første øjekast, men faktisk er kjolen perfekt til Monáe. Hun har altid haft en forkærlighed for det monokromatiske, og så er der noget essentielt quirky over hendes personlighed. Dertil en charmerende pixie cut og igen ser vi: mindre smykker kan godt have en stor effekt.

Kirsten Dunst i Dior: Dunst har ellers i mange år haft en forkærlighed for næsten kludeagtige rober. Men det her er mesterligt i dets enkelthed. Den sorte farve klæder hende utroligt godt, og formen på kjolen leder tankerne hen på vintage Dior. Håret kunne måske godt have været en anelse mere opsat, men det er detaljer.

Boblere: Chris Evans i Salvatore Ferragamo. Ryan Gosling i Gucci og Taraji P. Henson i Alberta Ferretti.

Afstemning

Hvem gjorde det bedst på den røde løber?