Natholdet

Historisk Oscar-brøler er gået verden rundt: Nu svarer Natholdet igen med en parodi

Under aftenens program af 'Natholdet' sker der noget, der bare ikke måtte ske. Breinholt undskylder overfor sin medvært.

Til lyden af Kool & The Gangs 'Celebrate' bliver gæstevært i 'Natholdet', Anders Lund Madsen, modtaget med jubel og og klapsalver af publikum.

- Velkommen, Anders. Godt at se dig!, siger studievært Anders Breinholt begejstret, mens de to navnebrødre sætter sig til rette i deres læderstole.

- Mange tak.

Men akkurat som Anders Breinholt er ved at byde sin navnebror velkommen i aftenens program, bliver han afbrudt. 

- Der er sket en fejl. Det er ikke en joke, siger en kollega, der er gået ind på scenen for at give en advarsel, til studieværten.

'Natholdet' laver en brøler

En forvirret Anders Breinholt vender sig om mod sin medvært og gentager sin kollegas ord, mens han nærmest tygger på dem. 

- Men det er da underligt, for der står da 'Anders Lund Madsen' over på skiltet, gør der ikke, spørger Anders Breinholdt og peger hen på en mand med et papskilt, hvor der står netop dette navn og ordet 'onsdag'.

- Men det er sgu da heller ikke onsdag. Det er mandag. Hvad står der på mandagsskiltet? Det er bare fordi, jeg læser det op, der står på skiltet, udbryder studieværten.

Mandagsskiltet viser navnet 'Johanne Schmidt-Nielsen' - og her går det op for Anders Breinholt, at der er sket det, der bare ikke måtte ske. 'Natholdet' har inviteret den forkerte gæstevært i studiet.

Skiltet med navnet 'Anders Lund Madsen' og ordet 'onsdag'.

'Det er ikke en joke'

Inden Anders Breinholt får sendt sin navnebror ud af studiet, er publikum brudt sammen af grin.

'Natholdet's sketch er nemlig en parodi af en historisk Oscar-brøler, der fandt sted under showet søndag nat. Her afbrød produceren på Hollywood-filmen 'La La Land', Jordan Horowitz, der netop havde fået en Oscar for årets bedste film, holdet bag filmens takketaler.

- Undskyld, nej! Der er sket en fejl! - 'Moonlight' vandt prisen. Det er ikke en joke!

Hverken holdet på scenen eller publikum så helt ud til at forstå, hvad der foregik, men da produceren til sidst viste kuverten med 'Moonlights' navn til kameraet, begyndte det at gå op for både publikum og seere, hvad det var, der var sket. Den forkerte vinder var blevet udråbt.

Anders Breinholt redder dog til sidst sin udsendelse ved få, simple ord:

- Tag godt imod aftenens medvært Johanne Schmidt-Nielsen.

'Natholdet' er ikke de eneste, der gør grin med årets største Oscar-brøler. På det sociale medie Twitter laver brugerne også sjov med brøleren.

'Natholdet' sendes hver aften mandag til torsdag på TV 2 klokken 22.45.