Badehotellet

Godt nyt til fans af 'Badehotellet': Det er ikke slut endnu

Der er fortsat mange historier at fortælle, mener "Badehotellets" forfatterpar. De er klar til at skrive den populære tv-series femte sæson.

Fremtiden tegner solrig og skyfri for fans af 'Badehotellet'. Den populære tv-serie vender nemlig tilbage i 2018 med en femte sæson.

Det bekræfter forfatterne Stig Thorsboe og Hanna Lundblad samt TV 2s fiktionschef Katrine Vogelsang. 

Der er nemlig en del historier, som mangler at blive fortalt på det lille hotel ved den jyske kyst. 

- Vi har en masse historier, vi slet ikke er færdige med at fortælle, og vi glæder os over, at der er et stort publikum, der følger serien. Det er meget opmuntrende, siger Stig Thorsboe. 

- Og så vi har slet ikke lyst til at slippe skuespillere, producer, instruktør og alle dem, som har været vores familie de sidste fem år, tilføjer Hanna Lundblad.

Manuskriptforfatterne holder dog kortene meget tæt, når det kommer til handlingen i næste sæson. Derfor vil de ikke afsløre noget endnu. 

En ny sæson i en ny tid

Mandag den 6. marts sendes det sidste afsnit af "Badehotellets" fjerde sæson. De foregående sæsoner af den populære serie har budt på syv afsnit pr sæson. Kun den første sæson bød på seks afsnit. 

Serien har kronologisk fulgt årene fra 1928 og indtil nu, hvor fjerde sæson foregår i 1931.

- Med TV 2s nye strategiske retning ’Alt det vi deler’, så er vi så glade for ’Badehotellet’, som giver et blik på vores fælles historie. Vi er glade for, at danskerne elsker historien og karaktererne, og det er stærkt motiverende for forfatterne Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Deres fortællelyst er en forudsætning for at kunne lave en sæson mere, siger TV 2s fiktionschef Katrine Vogelsang.

Hun er også meget hemmelighedsfuld, når det handler om den kommende sæsons handling. Men hun åbner dog døren en smule på klem.

- Der er store ting på spil i sidste afsnit på mandag, som altid gør det spændende at se, hvad Stig og Hanna finder på i næste sæson, siger hun.

Husk at se 'Badehotellet' på TV 2 på mandag kl. 20.00.