Emma Stone afviser andel i Oscar-kiks: - Jeg havde vinderkort på mig

- Uanset hvad historien var, så havde jeg det kort, siger Emma Stone efter Oscar-kiks. Nu afslører et billede, hvad der stod på den omtalte kuvert.

Et historisk pinligt Oscar-øjeblik fandt sted natten til mandag, da holdet bag 'La La Land' først blev udråbt til vindere af årets bedste film, og derefter måtte give prisen videre til skaberne af 'Moonlight'. 

- Jeg åbende kuverten, og den sagde 'Emma Stone - La La Land', fortalte prisuddeleren Warren Beatty som begrundelse, da det stod klart, at der var sket en kæmpe fejl.

Forinden tøvede den erfarne skuespiller og instruktør da også lidt, før han rakte kuverten til sin meduddeler Faye Dunaway, som udråbte 'La La Land' som vinder. 

- Jeg vil ikke starte noget, men...

Emma Stone vandt en Oscar for 'Bedste kvindelige hovedrolle' for sin rolle i 'La La Land', og hun afslørede efterfølgende i backstagerummet, at hun havde godt styr på lige netop det vinderkort, som Warren Beatty nævnte.

- Jeg holdt fast i mit 'bedste kvindelige hovedrolle'-kort hele tiden. Jeg vil ikke starte noget, men uanset hvad historien var, så havde jeg det kort, lød det fra skuespilleren, der kun havde roser til overs for den vindende film. 

- Vi ville have elsket at vinde for bedste film. Men vi er så glade på 'Moonlight's vegne. Jeg synes, det er en af de bedste film gennem tiden, sagde Emma Stone. 

Bliver mysteriet opklaret her?

Nyhedsmediet ABC har siden lagt et billede op på dets Twitter-side, der afslører, at Warren Beatty faktisk holder en kuvert med skriften 'Bedste kvindelige skuespiller'.  

Det kan derfor være en forklaring, at der har været flere kuverter i omløb.

Se billedet her: 

Også skuespilleren Neil Patrick-Harris har lagt et nærbillede af kuverten på Twitter: 

Ifølge Los Angeles Times er der ved Oscar-uddelingen sædvanligvis to eksemplarer af det samme vinderkort - et på hver side af scenen. 

Ikke lige det, han forventede

Instruktøren bag den nu Oscar-vindende film 'Moonlight', Barry Jenkins, sagde efter hele seancen, at han aldrig havde oplevet noget lignende. 

- Jeg lagde mærke til postyret og tænkte, at der var sket noget mærkeligt, og jeg er sikker på, at alle så mit ansigtsudtryk, men jeg var målløs, da resultatet kom, lød det fra instruktøren backstage.

- Det gjorde en særlig følelse endnu mere særlig, men ikke på den måde, jeg havde forventet.  

Højdepunkterne fra Oscar-showet samlet på 59 sekunder.