Natholdet

Blærerøvens selvtillid blegner: - Det er altså et tarveligt trick

Mads 'Blærerøven' Christensen bliver fanget i et pinligt øjeblik, da han skal demonstrere sit klarinet-spil på live tv.

Modeeksperten Mads Christensen - også kaldet Blærerøven - er kendt for at have selvtilliden med i det meste, han kaster sig ud i.

Derfor skulle man også tro, at han ville brillere med sine musikalske færdigheder, da han gæster Go’ Morgen Danmark.

Men det går langt fra som forventet.

Hans far han nemlig fortalt redaktionen, at han er meget musikalsk begavet og kan spille klarinet, men da han pludselig får stukket en klarinet i hånden, blegner selvsikkerheden en smule.

- Det er altså et tarveligt trick. En klarinet er jo sådan et instrument, der lige skal fedtes lidt op, siger han, mens han fjumrer med den lange genstand.

Alligevel springer han ud i at improvisere - og det bliver næsten pinligt, hvis man spørger Natholdets vært Anders Breinholt, som har fundet klippet frem fra gemmerne i tirsdagens program.

Spiller næsten dagligt

Mads Christensen prøver at puste i klarinetten, men det er noget nær kattejammer, der kommer ud. 

Han forsøger at afværge situationen ved at sige, at der må være en sok indeni. Go’ Morgen Danmark-værten Michael Robak forsikrer dog om, at ingen har pillet ved instrumentet. 

- Jeg spiller på den næsten dagligt. Jeg ved sgu ikke, hvad der er galt med den. Den har nok stået og samlet støv, siger den kendte modeekspert og foredragsholder.

Natholdet: - Er det Mads, der har løjet?

De to Natholds-værter, Anders Breinholt og hans gæst, Badehotellet-skuespiller Lars Ranthe, er enige om, at det må være en forfærdelig situation at stå i.

- Man tænker: "Er det Mads der har løjet? Har han aldrig spillet klarinet i hele sit liv? Eller er det hans far, der har glemt, at Mads nok ikke er så god til at spille klarinet?", spørger Anders Breinholt.

Selvom hele situationen er pinlig, har Lars Ranthe stor respekt for, at Mads Christensen gør et forsøg med at spille.

- Det må være faren, der har glemt det, siger han.

Se 'Natholdet' hver aften mandag til torsdag på TV 2 klokken 22.45.  ​