Natholdet

Sky mand gemmer sig bag Oscarvinder: - Gid hun havde haft en større bagdel

En kameramand afprøver lettere desperate metoder for at gemme sig for linsen.

- Lektien er vel egentlig, at hvis du bliver fanget foran et kamera, så lad være med at gemme dig bag en Oscarvindende instruktør.

Sådan lyder konklusionen fra tv-vært Anders Breinholt, som samtidig sætter spørgsmålstegn ved, om fotograferne på Søren Lipperts 'Et walk and talkshow' på TV 2 NEWS har misforstået idéen bag showet.

I talkshowet går studieværten, mens han interviewer sine gæster. Men under en samtale i begyndelsen af februar har en kameramand tilsyneladende lidt svært ved at følge med den gående duo. 

Han forsøger på bedste vis at gemme sig - først bag en væg og derefter bag den prisvindende instruktør Susanne Bier.

Gid hun havde haft en større bagdel

Uheldigvis kan man alligevel tydeligt se kameramanden i skærmbilledet.

- Gid hun havde haft en større bagdel, så kunne man gemme sig. Men det har hun ikke. Susanne Bier har den perfekte krop - bare ikke til at gemme sig bag, siger Anders Breinholt.

Aftenens gæst, tv-værten Joakim Ingversen, mener til gengæld, at fotografen, der filmer hele seancen, burde have været en god kammerat og have zoomet lidt mere ind, så den uheldige medarbejder blev skjult. 

 - Det er den gode gamle regel om, at hvis du kan se kameraet, så kan kameraet se dig, lyder rådet fra Anders Breinholt, som hermed er givet videre. 

Se klippet øverst på siden. 

'Natholdet' sendes hver aften mandag til torsdag på TV 2 klokken 22.45.