Danmark har talent

Her stormer hun ud: - Jeg ville ikke kaste op foran dommerne

Rie Alstrup fik det pludselig dårligt da hun stod på scenen, og med en hånd foran munden stormede hun ud. Nu forklarer hun hvorfor.

Rie Alstrup på 21 år overraskede i dén grad dommerne i dette års 'Danmark har Talent'.

Ikke mindst med sin optræden, men også med, hvad der skete bagefter.

- Jeg stod på scenen og var helt enormt nervøs, og når jeg bliver nervøs, så glemmer jeg faktisk at trække vejret. Så begyndte jeg at hyperventilere og få kvalme, fortæller Rie Alstrup til TV 2.

Hun stormede ud fra scenen, og fik lige råbt, at hun skulle have noget vand.

- Jeg kan bare huske, at jeg tænkte, at jeg i hvert fald ikke skulle kaste op på scenen foran dommerne, så jeg løb ud bagved og fik spyttet ud, og så fik jeg en hurtig tår vand og løb ind igen.

Overraskende nok lagde dommerne ikke mærke til andet end at den 21-årige Rie løb ud fra scenen, og da hun kom ind igen, fortsatte Rie, som om intet var sket.

Blev inspireret på Christiania

Rie Alstrup startede 'hooping', bedre kendt som at lege med en hullahopring, for 2,5 år siden. Her mødte hun en pige på Christiania, der selv lavede hullahop, og da Rie så hendes video, blev hun enormt fanget af sporten.

- Da jeg så var i Holland på Interrail købte jeg min første hullahopring, og så har det taget fart derfra. Det første halve år, havde jeg ikke noget job, så jeg trænede med ringen hver dag i et halvt år, fortæller Rie Alstrup.

Siden Rie var lille, har hun ikke følt sig sådan rigtig god til noget, men da hun opdagede 'hooping' følte hun, at der var en fremtid i sporten for hende.

- Det er sjovt, udfordrende og en leg. Der er ikke så mange regler, og det er jeg ret vild med, siger hun.

Rie Alstrup går videre fra auditions i 'Danmark har talent', og nu har hun forsøgt at undgå den uheldige episode fremadrettet.

- Jeg har fået fifs fra andre i forhold til, hvad man kan gøre med en så kraftig nervøsitet. Så får nok ikke problemer med at trække vejret en anden gang, siger hun.