Natholdet

Derfor bruger Lars Løkke Rasmussen en time på at smelte chokolade

'Natholdet' har premiere på en ny sæson og har i første program besøg af Statsminister Lars Løkke Rasmussen, der fortæller om sin chokoladefontæne.

'Natholdet' har mandag aften premiere på første afsnit i 14. sæson, hvor det er blevet tradition, at den siddende statsminister er medvært. 

Det er så statsminister Lars Løkke Rasmussen, der er på besøg hos Anders Breinholdt til en snak om sjove klips og samarbejdet med Donald Trump. 

Men det blev også til en snak om det virale hit, som Lars Løkke Rasmussen lavede den 25. januar, hvor han fyrede op for sin chokoladefontæne og badede adskillige skumfiduser i den. 

Det var nemlig Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen, der var hurtigt til at påpege fontænen bag Lars Løkke Rasmussen på et tidligere billede, som statsministeren lagde på Facebook.

- Jeg kom hjem en sen aften og tænkte, at jeg var nødt til at komme igen. Så brugte vi en time på at smelte chokolade (og lave skumfiduser, red.), siger han til Anders Breinholdt i 'Natholdet' mandag aften.

- Spiste I noget af det, spørger Anders Breinholdt.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så spiste jeg den på videoen. Men jeg øvede mig på to før den - og dem spiste jeg vist også, siger Lars Løkke Rasmussen. 

Se klippet øverst i artiklen.

Se 'Natholdet' hver aften mandag til torsdag på TV 2 klokken 22.45.