Badehotellet

Bagom kameraet: Her ligger Badehotellet i virkeligheden

I virkeligheden ligger 'Badehotellet' ikke i Nordjylland. Det ligger i et studie i Risby. Her får du et indblik i, hvordan det er bygget. 

Når man åbner døren ind til studierne i Risby, er det som at åbne døren til Narnia.

Men i stedet for at åbne døren til løven, heksen og klædeskabet åbner man døren ind til Vesterhavet, sommer og 'Badehotellet'.

Vi har omkring 2000 kvadratmeter, som er bebygget til bristepunktet.

Michael Bille Frandsen, producer på 'Badehotellet'

For i studiet er kulisserne til 'Badehotellet' nemlig bygget.

- Vi flyttede til Risby i foråret 2013 og over 3 måneder blev hele hotellet bygget op. Både interiør og eksteriør, fortæller Michael Bille Frandsen, der er producer på 'Badehotellet'. 

Studiet i Risby blev bygget i 1960, og utallige film og serier er blevet optaget derude. Det er blandt andet de samme studier, som tidligere har rummet optagelser til TV 2-serien 'Strisser på Samsø' og filmen 'Hvidstensgruppen'. 

Det er blandt andet spisestuen, køkkenet, stuen, strandhytten, baggården og værelserne, der er bygget op i studierne. Derfor er studierne også ved at være fyldt til randen med kulisser.

Hvis vi skal lave nye dekorationer i en eventuel sæson 5, er vi nød til at undvære andre.

Michael Bille Frandsen, producer på 'Badehotellet'

- Vi har omkring 2000 kvadratmeter, som er bebygget til bristepunktet. Så hvis vi skal lave nye dekorationer i en eventuel sæson 5, er vi nødt til at undvære andre, fortæller Michael Bille Frandsen. 

Alt efter hvilket værelse optagelserne skal foregå i, bliver indretningen af kulissen byttet ud.

Da TV 2 var på besøg i kulisserne, var det ene af værelserne indrettet som Hr. og Fru Auerlands værelse på Badehotellet.

Få en rundtur i studierner i Risby i videoen øverst i artiklen og oplev Sigurd le Dous vise rundt i strandhytten i videoen herunder. 

Strandhytten i badehotellet har fået ny beboer. Se hvem det er og kom med på rundtur i hytten.

Ny indretning af strandhytten

Der er nogle ting i 'Badehotellet', der forbliver de samme, mens andre kan ændre sig. 

Det gælder blandt andet strandhytten, hvor arkitekten Max Berggren og Philip Dupont boede. For efter Max og  Amanda er blevet gift og flyttet sammen, bor Philip Dupont der nu alene.

Der er også kommet lidt flere billeder op af letpåklædte mænd, efter jeg (i rollen som Philip Dupont, red.) er flyttet ind her.

Sigurd le Dous, skuespiller

Det betyder, at hytten nu afspejler karakteren Philip Dupont, som bliver spillet af Sigurd le Dous. Det fortæller han under en rundvisning i strandhytten.

- Der er også kommet lidt flere billeder op af letpåklædte mænd efter jeg (i rollen som Philip Dupont, red.) er flyttet ind her, fortæller Sigurd le Dous blandt andet.

En sommer med forhindringer 

Som Frøken Lydia Vetterstrøm spår i sine tarotkort, bliver det en sommer 'med visse forhindringer' på 'Badehotellet'. 

Det gælder blandt andet for karakteren Therese Madsen:

- Hun bliver udfordret af sin mand. I den her sæson sker der nogle ting, som udfordrer hendes retfærdighedssans, fortæller Anne Louise Hassing, der spiller Therese Madsen.

Hør flere af skuespillerne fra 'Badehotellet' fortælle om, hvad der kommer til at ske med deres karakter i den kommende sæson i mosaikken nedenunder.

Det sker der med vores karakter

Amalie Dollerup om Amanda

Amalie Dollerup om Amanda

- Amanda er jo blevet gift med Max og forsøger at forlige sig med at være en kone, der opvarter sin mand. Men om hun nu kan være i det, det er jo lige det, fortæller Amalie Dollerup om sin karakter Amanda Berggren i 'Badehotellet'.

Hør hende fortælle mere i videoen ovenover.

Foto: Mike Kolöffel / TV 2

Jens Jacob Tychsen om Hr. Weyse

Jens Jacob Tychsen om Hr. Weyse

- Weyse er blevet en filmskuespiller og har brug for ro og ferie, fortæller Jens Jacob Tychsen og sin karakter Hr. Weyse. 

Men mon det går sådan?

Hør ham fortælle mere i videoen ovenover.

Foto: Mike Kollöffel / TV 2

Sonja Oppenhagen om Lydia

Sonja Oppenhagen om Lydia

- Min karakter Lydia er blevet en fast gæst på 'Badehotellet'. Så jeg har mere frihed, og er ikke bare afsted med min søster. Så jeg har pludselig flere andele i det, der sker, fortæller Sonja Oppenhagen om sin karakter fru Lydia Vetterstrøm.

Hør hende fortælle mere i videoen ovenover.

Foto: Mike Kollöffel / TV 2

Jens Sætter Lassen om Jesper

Jens Sætter Lassen om Jesper

- Jesper er jo et lidt anderledes indspark på 'Badehotellet', hvor de gængse gæster er den københavnske overklasse. Og så har han jo stor interesse i Fie.

- Jeg tror ikke, at der er nogen tvivl om, at Fie betyder noget særligt for Jesper. Også selv om Jesper er glad for damer generelt, siger Jens Sætter Lassen.

Hør ham fortælle mere i videoen ovenover.

Foto: Mike Kollöffel / TV 2

Sigurd le Dous om Hr. Dupont

Sigurd le Dous om Hr. Dupont

- Han har været gæst på hotellet i nu tre år. Han kommer både for at holde ferie og arbejde. Og så kommer Amanda jo forbi og hjælper ham og giver nogle indspark, fortæller Sigurd le Dous om sin karakter Philip Dupont. 

Hør ham fortælle mere i videoen ovenover.

Foto: Mike Kollöffel / TV 2

Anne Louise Hassing om Fru Madsen

Anne Louise Hassing om Fru Madsen

- Therese Madsen bliver udfordret af sin mand. I den her sæson sker der nogle ting, som udfordrer hendes retfærdighedssans, fortæller Anne Louise Hassing om sin karakter. 

Hør hende fortælle mere i videoen ovenover.

Foto: Mike Kollöffel / TV 2