Badehotellet

'Badehotellet' får uanmeldt besøg: - Fans står i klitterne med kikkerter

Da holdet bag 'Badehotellet' i sommer optog ude i det fri, stødte de på flere nysgerrige fans.

Det er ikke alle scener fra 'Badehotellet', der bliver optaget i Risby Studierne i Albertslund.

Med 1,5 million seere, så er der selvsagt en stor interesse for serien, og derfor støder holdet ofte på mennesker, når de optager ude i virkeligheden. 

Det var i hvert fald tilfældet for 'Badehotellet'-holdet en sommerdag under indspilningerne til den fjerde sæson af serien. 

Pludselig kom en gruppe af fans, som varbegejstrede over at se scenerne fra 'Badehotellet' komme forbi optagelserne. De virkelighedstro kulisser, skuespillerne og tøjet vækker en glæde i fansene, der lige kan fortælle holdet bag, at de er vilde med serien.

En dag stod der pludselig et helt hold brandmænd fra den lokale brandstation. Dét var ret overraskende.

Michael Bille Frandsen, producer.

- Vi er kommet heroppe i 50 år. I første afsnit så vi med det samme, at det er Grønnestrand (strand i Nordjylland, red.) - og så fængede det, siger to fans, som kom forbi settet.

Med på en kigger

- Når vi optager oppe på stranden i Nordjylland, så sker det ofte, at der kommer folk forbi. Det er faktisk lidt sjovt, fordi flere har en kikkert med på vandreturen, og så står de langt væk og kigger med i deres kikkert, siger Hans Fabian Wullenweber, instruktør på 'Badehotellet'.

Han fortæller også, at alle heldigvis er meget forstående over, at de desværre ikke lige kan være i billedet, når holdet optager. 

- Nogle gange sker det også, at der kommer en gruppe gående langt nede af stranden i baggrunden. Så må jeg få vores runner til at løbe ned til dem og venligt få dem guidet op i klitterne og væk fra stranden, siger Hans Fabian Wullenweber.

Michael Bille Frandsen, producer på 'Badehotellet' fortæller, at holdet altid møder stor begejstring, når fans kommer forbi. 

- Vi hører faktisk virkelig mange anekdoter fra fans, når de kommer forbi. De vil gerne fortælle, hvorfor de er glade for serien, og det er jo kun herligt. Det er alle mulige typer - engang stod der pludselig fire unge fyre, som bare elskede 'Badehotellet, siger han.

Arbejdsplads bliver museum

Med seriens stigende popularitet, er settet i Albertslund også begyndt at få besøg af fans på rundvisninger, hvor holdet ikke optager. 

- Nogle gange kommer der flere busser med fans, hvor vores arbejdsplads pludselig bliver lavet om til et slags museum. Der kommer sådan noget rød snor rundt om forskellige kulisser, hvor man så kan kigge ind imens skuespillerne går rundt og hyggesludrer lidt, siger Hans Fabien Wullenweger.

Nogle gange bliver holdet dog lidt overraskede over de pludselige gæster. 

- En dag stod der pludselig et helt hold brandmænd fra den lokale brandstation. Dét var ret overraskende, siger Michael Bille Frandsen.