Underholdning

Star Wars ændrer logo og afslører ny titel: Fans amok i spekulationer

Titlen og logoet på den kommende Star Wars-film er blevet afsløret. Og det har fået fans til at vride sig af grublerier.

Bliver Luke den sidste jedi? Dør han?

Afsløringen af titel og logo til den kommende Star Wars-film, der er nummer otte i rækken, har sat gang i spekulationer blandt stjernekrigsseriens mange fans.

Det er kombinationen af titlen: 'The Last Jedi' og logoet, der ikke er den sædvanlige gule farve, der vækker undren.

Et rødt logo er ekstra spændende at diskutere, fordi det kan være et tegn på, at der sker noget frygtsomt i filmen - en skurk vender tilbage eller en af de 'gode' dør, skriver Wired. 

Der er blevet brugt røde logoer tre gange tidligere i Lucasfilm-universet.

I 1983's 'Return of the Jedi', hvor Darth Vader og Yoda dør, og i de animerede 'The Clone Wars'-episoder 'Brothers' og 'Revenge', hvor superskurken Darth Maul vender tilbage. 

Trods afsløringen mandag, er det dog ikke sikkert, at det røde logo går igen, når filmen udkommer.

Håber på en dyster film

Danske Kenneth Svingholm er stor fan af filmuniverset, og han har titlen 'Sith Lord' hos Danish Garrison, der er en afdeling af The 501st Legion - en fan- og kostumeklub for Star Wars.

Jeg håber på, at den bliver lidt mere dyster. Så det passer mig ret godt, at der er en rød farve

Kenneth Svingholm, Star Wars-fan

Filmen er nummer to i rækken af den nye Disney-producerede triologi. Og nummer otte i den fulde serie af Star Wars-film.

- Jeg håber på, at den bliver lidt mere dyster. Så det passer mig ret godt, at der er en rød farve, så der virkelig kan blive bygget op til en kanon afslutning. Jeg tror måske, at den kan trække hen i retningen af femmeren. Der var handlingen også mere mørk, siger han. 

Men selve titlen 'The Last Jedi' er nok mest af alt opstået for at skabe noget omtale, mener han.  

- Jeg tror faktisk ikke, at det betyder noget. Men det får folk til at diskutere og skabe en masse hype. Vi ved godt, at der nu kun er en jedi tilbage, og vi ved også godt, at der kommer én mere. Det er svært at bygge Reys person op (karakter, der dukker op i 'The Force Awakens' i 2015, red), uden at hun skal gå hen og overtage Lukes rolle, siger Kenneth Svingholm. 

'The Last Jedi' instrueres af Rian Johnson og forventes at have biografpremiere i december 2017. 

På Twitter bliver der spekuleret i, hvad titlen og den alternative farve betyder: