Badehotellet

Her viser den nye beboer i strandhytten rundt i kulissen

Skuespilleren Sigurd le Dous viser rundt i strandhytten, hvor hans karakter Philip Dupont bor i den nye sæson af 'Badehotellet'.

Forrige sommer boede arkitekten Max Berggren i hytten ved stranden. 

Men i den nye sæson af 'Badehotellet' er Max Berggren - af forskellige årsager, der relaterer sig til hans elskede Amanda - flyttet ud af hytten.

Velkommen til min hytte. Kom med indenfor.

Sigurd le Dous, skuespiller

I stedet er hans kammerat reklamemanden Philip Dupont flyttet ind. Philip Dupont spilles af skuespilleren Sigurd le Dous, født i 1983 og uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2009.

- Velkommen til min hytte. Kom med indenfor, byder Sigurd le Dous ind i kulissen til strandhytten.

Det gør han i forbindelse med et 'Badehotellet'-pressemøde, der bliver afholdt i de studier i Risby, hvor serien bliver optaget. 

Her er tidligere TV 2-serier som 'Strisser på Samsø' blandt andet blevet optaget.

Se Sigurd le Dous vise rundt i hytten, der har fået et tydeligt anderledes interiør i denne sæson, i videoen øverst i artiklen. 

Husker du sæson 3 af 'Badehotellet'. Denne video genopfrisker din hukommelse på tre minutter.

4. sæson af Badehotellet

Tobaksfabrikant Frigh og fru Alice er flyttet ind uden børn i håb om at gøre op med fortidens spøgelser.

Grev Ditmars mor, grevinde Anne-Grethe har planer for sin søns fremtid, og disse planer involverer en slægtning fra Tyskland.

Der er som altid meget at holde styr på denne sommer på Andersens Badehotel. Også for pigerne i køkkenet, Otilia, Edith og Martha, og Fie, der oveni ansvaret for hotellet, også skal tage sig af sin 17-årige lillesøster Ane.

Men som fru Fjeldsøs altid optimistiske søster Lydia spår i tarotkortene:

- Det bliver en god sommer, om end med visse forhindringer.

Bærer præg af karakteren

- Her er mit skrivebord, hvor jeg (i rollen som Philip Dupont, red.) sidder og tegner. Jeg er desværre ikke lige så god til at tegne i virkeligheden, afslører Sigurd le Dous under rundvisningen i strandhytten. 

I slutningen af tredje sæson bekendtgjorde karakteren Philip Dupont over for grev Ditmar og to herrer fra Landstinget, at han var homoseksuel. Det afspejler sig i den måde, som strandhytten er indrettet på.

- Der er også kommet lidt flere billeder op af letpåklædte mænd efter jeg (i rollen som Philip Dupont, red.) er flyttet ind her, fortæller Sigurd le Dous.