GO'

Alle kvinderne fra Badehotellet hoppede i vandet uden tøj på

''Badehotellet' er tilbage med fjerde sæson, og skuespillerne er efterhånden blevet så tætte, at de tager sig visse friheder sammen.

Mandag aften blændede TV 2 igen op for en sæson af 'Badehotellet', hvor vi atter følger sommeren på det nordjyske fristed for det bedre borgerskab. 

Derfor havde Michèle Bellaiche mandag aften inviteret Fru Alice og Fru Therese i skikkelse af Anette Støvelbæk og Anne Louise Hassing på besøg i 'Go' aften Danmark', hvor de fortalte om det tætte liv på settet.

Kvindekamp og kvindehygge

Der er lagt op til et opgør med den lange kvindeundertrykkelse, der har hersket i tiden på hotellet, hvor kvinderne ikke havde meget at skulle have sagt, og intrigerne blomstrer i fuldt flor.

Men bag kameraet er det hyggen som blomstrer, og sammenholdet mellem skuespillerne er tæt.

- Det er lidt af en kliché at sige, at man bliver en lille familie, men det gør man. Når vi mødes til prøver, så falder vi bare ind i vores vante roller og det er meget behageligt, siger Anette Støvelbæk.

- Man ender med at kende hinanden så godt, at jeg mener, at det er en af de største gaver, man kan få som skuespiller. De lange serier, hvor man arbejder længe, og man ved, at man mødes igen til næste sæson, det er skønt, siger Anne Louise Hassing.

Nøgen i Nordjylland

Selvom solen konstant skinner i serien, så findes der dage, hvor hele produktionen må lukke ned. Scenerne ved havet er filmet i Nordjylland, men en dag satte kraftigt regn en stopper for det hele. 

- Vi sad og ventede i timevis, fordi det regnede så meget. Da vi så fik at vide, at vi ikke kom til at filme den dag, så gik alle os kvinder ud til Svinkløv Badehotel - da det fandtes dengang - og da vi kom tilbage, så hoppede vi i bølgerne uden tøj på, fortæller Anne Louise Hassing.

Det var en kold fornøjelse, men for vinterbaderen Anette Støvelbæk, var det en smal sag

- Det var helt klart en kvindetur, der endte i noget rosé bagefter, griner Anne Louise Hassing.

Skaberne løfter sløret (en lille smule)

Manuskriptforfatterne bag 'Badehotellet' hedder Hanne Lundblad og Stig Thorsboe, og det er faktisk dem, der bestemmer slagets gang i serien.

Ole Kolster fra TV 2 Nyhederne mødte dem på et rigtigt badehotel til en snak om den nye sæson.

Manuskriptforfatterparret Hanne Lundblad og Stig Thorsboe fortæller om de store historiske kriser, som skildres i serien.

Hvis du ikke fik set første afsnit af den nye sæson, så kan du se den lige her.