SJIT Happens

Se SJIT Happens som du aldrig har gjort det før

Nu kan du se et specialafsnit af komedieserien fra helt nye vinkler.

Hvordan mon verden ser ud set med Anes, Olaus, Katrines, Emils, Mads’ og Ølands øjne? 

Det har du nu for første gang mulighed for at opleve i en række 360 graders-virtual reality-videoer med skuespillerne fra TV 2 ZULU's komedieserie.

Her kan man følge med i den samme scene set fra seks forskellige synsvinkler som for eksempel Olau - spillet af Ruben Søltoft. 

Videoerne kan netop nu ses på Sjit Happens facebook-side. Kigger du med fra mobilen skal du dog åbne 'Sjit Happens'-siden via facebooks egen app for at se videoerne.

Mellem sæson 4 og 5

Udover at man kan tage et 360 graders kig rundt i lejligheden, så er der tale om en unik scene, for særafsnittet foregår i tiden mellem den seneste sæson og den kommende sæson. 

- Mini-afsnittet, der handler om, hvad der er sket mellem sæson 4 og 5, er lavet med 360-graders-kameraer, som skiftevis er blevet spændt fast på hver af de seks skuespillers hoveder, fortæller Johan Sloth Wang, der er digital indholdsredaktør på ZULU og ansvarlig for projektet.

Normalt er det statiske - stillestående - kameraer, man bruger til at filme i 360 grader, så det er et helt nyt koncept, at de spændes fast til en hjelm på hovedet.

Hver synsvinkel vil desuden afsløre noget nyt om femte sæson. 

- Hver vinkel åbner op for nye dele af fortællingen og afslører små og store hemmeligheder om den kommende sæson, siger indholdsredaktøren.

De slår op med dig

Lige om lidt begynder femte sæson af SJIT Happens, og i den forbindelse er skuespillerne kommet med en trist nyhed.

Den kommende sæson bliver den sidste, så folkene bag serien er nødt til at slå op. 

Det føles ikke kun som et brud med seerne, fortæller Claes Quaade Mortensen, der spiller Emil i serien.

Det er da sørgerligt! Jeg kommer særligt til at savne lønsedlerne

Ruben Søltoft, spiller Olau i SJIT Happens

- Man har egentlig været enige om, at man skulle gå fra hinanden, men derfor kommer man jo til at savne hinanden alligevel. Og vi når nok et tidspunkt, hvor vi tænker, 'fy for satan - var det nu det rigtige?', siger han.

Ruben Søltoft, der spiller Olau, tog den sarkastiske hat på i forbindelse med nyheden, der kom ud mandag. 

- Det er da sørgerligt! Jeg kommer særligt til at savne lønsedlerne, griner han.

Han lægger samtidig også vægt på, at sammenholdet vil blive savnet.

- Jeg kommer til at savne fællesskabet med de andre, for vi kan jo rigtig godt lide hinanden, det skinner forhåbentlig også igennem. Vi havde heller ikke lavet fem sæsonner, hvis vi ikke kunne lide hinanden, siger han. 

Mandag 23. januar er der premiere på femte og sidste sæson af serien på TV 2 PLAY - første afsnit vises på TV 2 ZULU 30. januar.

"Der er noget, vi er nødt til at fortælle dig" lyder det fra holdet bag en af Zulu mest populære serier.