Badehotellet

Fans efter snigpremiere på 'Badehotellet': - Der sker mange intriger

Fans af den danske serie om Andersens lille badehotel anmelder sæsonpremieren.

- Man er jo helt opslugt hver gang, man starter med at se det og har det sådan bagefter: "Ej, slutter det, jeg vil ha' mere," griner Tina Tornvig. 

Sammen med over 90 andre fans så hun det første afsnit af 'Badehotellets' fjerde sæson i biografen, før det bliver vist på tv-skærmen 23. januar. 

De mange fans havde vundet en Facebook-konkurrence, så de kunne se snigpremiere på første afsnit, der allerede nu kan ses på TV 2 PLAY. 

Jonna Brix var taget med sit 25-årige barnebarn i biografen for at følge gæsterne på badehotellet ved den jyske vestkyst, der denne gang er nået til sommeren 1931. 

- Der sker mange intriger; det bliver spændende. Forventningerne er altså høje nu, siger den 70-årige farmor begejstret. 

- Det var herligt

Jonna Brix, der var taget til København fra Stevns, glæder sig især til at følge dramaet mellem Edward Weyse og to nyankomne gæster.

Weyse blev bortvist fra teatret efter en intrige anført af kollegaen Sophus Poulsen, der spilles af Preben Kristensen. Og nu flytter selvsamme mand ind på badehotellet sammen med Weyses ekskone, Bette Poulsen, der spilles af Louise Fribo. 

- Det overraskede mig meget, det var sjovt. Og så den måde, han reagerede på - det var herligt, lyder det fra Jonna Brix, mens barnebarnet supplerer: 

- Der var meget humor med den her gang.

'Badehotellet' har i de foregående sæsoner været en seermagnet og er indehaver af en række rekorder. Seriens tredje sæson sluttede med et rekordhøjt antal seere: 1.623.000. 

Det var dermed den mest sete fiktionsserie siden 'Strisser på Samsø' i 1997. 

I videoen øverst anmelder nogle af 'Badehotellets' fans premieren på fjerde sæson. 

Morten, Jesper eller? 

Det kan også tyde på, at Fies kærlighedsliv kommer i fokus i denne sæson. Og det har allerede inden fremvisningen fået spekulationerne til at flyve rundt.

Ifølge en 'løs afstemning' på 'Badehotellets' Facebookside har et stort flertal af gruppens følgere stemt på, at de synes, Fie og Morten skal finde sammen. Det er Jonna og Helene Brix enige i. 

- Jeg håber stadig på, at Fie og Morten ender godt, siger Jonna Brix, mens barnebarnet supplerer: 

- Det har jeg håbet siden første sæson, siger hun.

Hvad synes du? Stem på din favorit herunder:

Afstemning

Tror du, at Fie finder den store kærlighed i sæson 4? I så fald, med hvem?