Danmark har talent

Dommerne går i panik: Motorsav kommer tættere og tættere på deltagers ben

Man oplever mange følelser som dommer i 'Danmark har talent'. På lørdag til premieren er det en følelse af panik.

- Nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, udbryder Peter Frödin, mens hans to kvindelige meddommere i 'Danmark har talent' tager sig til hovedet og kigger væk.

Oppe på scenen er kunsteren Søren Brynjolf i gang med at speedcarve ordet 'Talent' ud af et stykke træ under årets auditions til 'Danmark har talent'. Han har to motorsave med på scenen.

Jeg står og er fuldstændig fokuseret på træet, og ser ikke andet end det.

Søren Brynjolf, deltager i 'Danmark har talent'

Den ene har han i brug, den anden ligger - startet - på scenen, og den er så småt på vej hen mod Søren Brynjolfs venstre ben, men det har han slet ikke opdaget, og det er bestemt ikke en del af hans optræden. 

- Jeg står og er fuldstændig fokuseret på træet, og ser ikke andet end det. Ud af øjenkrogen kan jeg godt se, at dommerne reagerer på noget af det, jeg laver, fortæller han om episoden til TV 2.

Alt imens tre af dommerne går i panik, sidder den fjerde og sidste dommer, Jarl Friis Mikkelsen, som forstenet i sin stol, indtil han i sidste øjeblik beslutter sig for at løbe op på scenen, hvor han mødes af vært Christoffer Læssø, der også er løbet ind på scenen.

Se episoden i videoen øverst i artiklen og på lørdag den 7. januar klokken 20 på TV 2, hvor 'Danmark har talent' har premiere.

'Danmark har talent' er tilbage på TV 2 lørdag den 7. januar klokken 20.

Harmløs motorsav

Alle fire dommere og de to værter Felix Schmidt og Christoffer Læssø virker efterfølgende lettede over, at ingen talent-deltagere bliver udsat for en 'motorsavsmassakre' i den kommende sæson af 'Danmark har talent'.

Talent-deltager Søren Brynjolf virker dog allermest forvirret over al postyret.

For hvad dommerne, værterne og formentlig også publikum ikke kan se er, at klingen på motorsaven ikke kørte. Altså var den hoppende motorsav fuldstændig harmløs.

Jeg synes, at det var sjovt, at den havde sit eget liv. Jeg er glad for, at de var godt underholdt.

Søren Brynjolf, deltager i 'Danmark har talent'

- Jeg undrede mig over dommernes reaktion, for den passede jo ikke med det, jeg stod og lavede. Det var først til sidst, da de påpegede, hvad der var sket, at jeg forstod postyret, fortæller Søren Brynjolf.

Og selvom Søren Brynjolfs optræden blev saboteret af en motorsav, der havde sit eget liv, fik han alligevel fire 'ja'er' af Peter Frödin, Cecilie Lassen, Nabiha og Jarl Friis-Mikkelsen.

- Jeg synes, at det var sjovt, at den havde sit eget liv. Jeg er glad for, at de var godt underholdt, siger han. 

Dommerne i 'Danmark har talent'

Peter Frödin

Skuespiller, komiker og sanger. Netop aktuel i serien 'Grethe' på TV 2 og TV 2 PLAY.

Cecilie Lassen

Skuespiller og tidligere balletdanser. Har for nyligt været med i filmen 'De standhaftige'.

Nabiha

Sanger og sangskriver. Har haft hits som 'Deep Sleep, 'Mind the Gap' og 'Weapon'.

Jarl Friis-Mikkelsen

Skuespiller, sanger, filminstruktør og tv-vært. Har netop instrueret serien 'Grethe'.

'Vi ligner fire idioter'

En anderledes reaktion er der dog at finde hos de fire dommere efter den gruopvækkende oplevelse. Efter episoden finder dommer Cecilie Lassen nemlig ud af, at klingen på motorsaven slet ikke kørte. 

- Jeg har lige hørt, at det man ser hjemme i stuerne, altså det man ikke kunne se, hvorfra vi sad, er, at klingen ikke kørte, forklarer hun sine meddommere i en pause.

- Nå, det kan man godt se?, spørger Peter Frödin?

- Den kører kun, når man trykker på den. Så vi ligner fire idioter, fortæller hun sine fire meddommere.

De fire 'Danmark har talent' dommere er gået i panik på grund af ingenting.